Yusuf Güney Kime Kızdı?

Şarkıcı Yusuf Güney geçtiğimiz akşam Canlı Instagram yayını yaptığında oldukça sinirli bir haldeydi. Canlı yayın sırasında elleri titreyen şarkıcı bazı açıklamalarda bulundu.

yusuf guney kime kizdi

Yusuf Güney kime kızdı ? Instagram fotoğraflarını komple olarak kaldıran sanatçı Canlı yayın sonrası da bu videoyu sayfasında gönderi olarak paylaştı “artık dayanamıyorum” gibi söylemlerde bulunmakta ve askerliği neden bedelli yapmak zorunda olduğunu açıklamakta. Videoda yan komşunun duvara vurarak gürültü yaptığı için de uyardığı görülüyor.

Bu kızgınlığın sebebinin hükümetin, toplum yararına ve çıkar amacı gütmeden yapmak istediği projelere destek vermediğini açıkladı. Kendisinin yalaka ve taraf tuttuğu ve bedelli askerlik yaparak askerin polisinde nasıl olabildiği gibi söylemlere karşı aşırı öfkeli olduğunu açıklıyor. Bedelli askerliği de imzaladığı sözleşmeleri ve bu sözleşmelerdeki cezalardan dolayı da gidemediğini açıklıyor. Siyasilerle kesinlikle yan yana olmayacağının sözünü de veriyor.

yusuf guney kime kizdi 2

Fotoğrafları kaldıran ve bir süre hiçbir paylaşımda bulunmayacağını, canlı yayın da yapmayacağını açıklayan Yusuf Güney uzak bir ülkede tanınmadığı bir yerde olmak istediğini ve gideceğini açıklıyor. Pandeminin de yalan dolan olduğunu, ülkemizde de ciddiye alınmadığını ve tekrar herkese bulaşacağını da sözlerine ekliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir