Yüsra Geyik Kimdir Nereli Kaç Yaşında?

Arka Sokaklar dizisinde uzun yıllar rol alan oyuncu Yüsra Geyik, Kanal D’nin popüler dizisi Camdaki Kız’a geçiş yaptı. Bu geçiş onun daha da ön plana çıkmasını sağladı. Dizide Muzo yani Muzaffer’in çakma sevgilisini canlandırıyor. Muzo, sevgilisi rolünü yapacak birini ararken Meliha’yı buluyor. Aslında hayat kadını olan Meliha, Muzo’ya kendisi Melisa olarak tanıtır ve olaylar gelişir.

yusra geyik camdaki kiz meliha melisa

Yüsra Geyik kimdir?

Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi. İlkokul 1. sınıfı Samsun’da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy’deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu’nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başladı.
Eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü’nde tamamladı 13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakaladı. 2006 yılından bu yana Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda yer alan Yüsra Geyik, Zeliş karakterini canlandırdı.
Son günlerde ise Camdaki Kız dizisine hızlı bir giriş yaptı. Geyik, 1,65 boyundadır.

Camdaki Kız Meliha’nın hikayesi ne?

Hasta annesine bakan iyi niyetli bir kız olan Meliha, maddi sıkıntılar sebebiyle iş arayışındadır. Ucuz bir hayat kadını olmayan Meliha, zengin erkeklere hizmet vermeye başlar. Annesi ve akrabalarına da acil hemşiresi olduğunu ve bu yüzden geceleri çalışması gerektiğine inandırır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir