Yurtiçi Kargo Cennet Şubesi Yeni Adresi

Türkiye’nin önde gelen kargo firmalarından biri olan Yurtiçi Kargo’nun İstanbul Küçükçekmece’ye bağlı olarak hizmet veren Cennet Şubesi taşınıyor. Yeni adresinin merak edildiği şube, daha iyi bir hizmet verme amacıyla yer değiştiriyor.

yurticikargo cennet

Yurtiçi Kargo Cennet Şubesi Yeni Adresi Nedir?

Yeşilova Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi, No:68 Küçükçekmece İSTANBUL
Adres tarifi: Gaffar Okkan Parkı karşısındaki binanın alt katında çok yakında hizmet vermeye devam edecek.

Yurtiçi Kargo, “Söz Verdiğimiz Gibi” sloganından hareketle 1982 yılında, Dr. İbrahim Arıkan liderliğinde ve Arıkanlı Holding çatısı altında, Türkiye’deki ilk Türk kargo markası olarak kurulmuştur.

Günümüzde, 17 Bölge Müdürlüğü, 33 Aktarma Merkezi, 1000’den fazla şube ve acentesi, 18.000’den fazla çalışanı ve 5000’in üzerinde araç filosu ile Türkiye’nin 81 ilinde ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde hizmet sunan Yurtiçi Kargo, 2003 yılından bu yana Avrupa’nın en büyük kargo şirketlerinden biri olan çözüm ortağı Geopost ile birlikte müşterilerinin uluslararası gönderilerini dünyada 220’den fazla noktaya, bir başka deyişle dünyanın her yerine taşımaktadır.

Sektöründeki lider konumunu, nitelikli insan kaynağı, müşteri odaklı hizmet ve analitik yönetim felsefesi ile birleştiren Yurtiçi Kargo; mobilleşme ve inovasyondaki başarısıyla da sektöründe birçok firmaya öncülük etmektedir.

Kusursuz hizmet sunma misyonunu, uyguladığı kalite standartlarıyla da ortaya koyan Yurtiçi Kargo’nun “ilk seferde doğru hizmet” anlayışı, kalite felsefesini de yansıtmaktadır.

Yurtiçi Kargo; Arıkanlı Holding Taşımacılık Grubundaki diğer şirketler, Yurtiçi Lojistik ile birlikte uluslararası kalitede hizmet vererek, Türkiye’ye hem yerel, hem de uluslararası ekspres kargo taşımacılığında yol göstermeye devam etmektedir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir