Youtuberların Sinema Filmleri

YouTube dünyası gittikçe genişliyor. Çeşitli konularda içerik üretenler, şöhretlerini ve takipçi kitlelerini beyaz perdeye aktararak, ünlerine ün katmak istiyor. Çektikleri sinema filmleriyle kimileri beğeni kazanırken, kimileri “Keşke yapmasaydı.” dedirtiyor.

youtuber filmleri

Evde kalınan ve sokağa çıkma yasağı olan günlerde, “Ne izlesem?” diye düşünenler için iyi birer alternatif olacak filmlerden bazıları şunlar;

*Nasıl Yani; Aykut Elmas, Halil İbrahim Göker ve Uğur Can Akgül‘ün başrolde olduğu bu filmde Burak Kut da bulunuyor. Filmin İmdb puanı, 8.2.

*Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? ; Türkiye’nin en çok abone sayısına sahip olan Youtuberı Enes Batur’un kendi hayatını anlattığı filmde, Bekir Aksoy ve Ceyda Düvenci de oynuyor.

*Oha Diyorum; Oha Diyorum YouTube ekibinin hazırladığı film, beklentilerin çok altında. Birçok kötü yoruma sahip olan filmi izleyip izlememek size kalıyor.

*Cumali Ceber; Halil Söyletmez’in Vine platformunda oluşturduğu karakter olan Cumali Ceber’i canlandırdığı filmin puanı oldukça düşük.

*Kafalar Karışık; Kafalar ekibinden Bilal Hancı, Atakan Özyurt ve Fatih Yasin’in baş rolünde olduğu film izlenebilir.

*Aslı Gibidir; Başrolüne Aslı İnandık’ı yerleştiren ve BKM’nin ellerinden çıkan Aslı Gibidir, genç bir kızın hayallerini gerçekleştirmeye çalışmasını konu ediniyor.

Filmleri bilgisayara indirmek için youtubemp3donusturucu.co adresini kullanabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir