Yeni Sezonun İzlerini Taşıyan En Trend Mobilyalar

Yeni Sezonun İzlerini Taşıyan En Trend Mobilyalar

Devamlı gelişim ve dönüşüm içinde olan dekorasyon dünyasında, mobilya severleri yine birbirinden özgün çarpıcı detaylar bir arada bekliyor. Konfora, sadeliğe, teknolojik kolaylığa göre şekillenen mobilya takımları sayesinde 2021 yılında yuvanızda yepyeni dekorasyon stillerine yelken açabilirsiniz. Bakalım bu yeni sezonda hangi mobilya unsurları göze çarpıyor? Hep birlikte inceleyelim;

dekorasyon

Soft Renkli Mobilya Trendi

Huzur veren pastel renkleri, 2020 sezonunda olduğu gibi 2021 yılında da görmeye devam edeceksiniz. Bebek mavisi, mint yeşili, lale sarısı, pudra pembe gibi iç açan renkli mobilya modelleri, hem evinizin enerjisini arttırıyor hem de psikolojiniz üzerinde olumlu bir etki yaratıyor. İş hayatının kasvetli havasından sıkıldıysanız ve yaşam alanlarınızda daha renkli görünümler yaratmak istiyorsanız pastel renkli mobilya koleksiyonları arasından beğeninize uygun seçimler yapabilirsiniz. Şönil kumaşlardan tasarlanmış açık renkli koltuklar ve berjerler, en dar alanlarda bile ferah ve yaşanılası bir atmosfer yaratmanızı mümkün kılacak.

salon dekor

Rustik Detaylarla Doğaya Çağrışım

Ahşabın sıcaklığını vurgulayan rustik stilin izleriyle yuvanızda daha samimi bir ambiyansa ortam hazırlayabilirsiniz. Kahve ve gold detaylı konsollar, ince ayaklı berjerler, bal köpüğü deri koltuklar salonların zarafetini yansıtan göz alıcı mobilya seçeneklerinin başında geliyor. Açık tonlarda bir oturma odası dekorasyonu yaratmak istiyorsanız ceviz ağacından tasarlanmış ahşap koltukları tercih ederek evinize tazelik ve sıcaklık kazandırabilirsiniz. Üstelik ahşap mobilya çeşitleri, her çeşit dekorasyon unsuruyla da mükemmel bütünlük yaratıyor. Örneğin: Ahşap mobilya seçenekleri; hardal renk koltuk şalları, yeşil ve kahve ağırlıklı patchwork halılar, ekose kırlentler eşliğinde yuvanızı kış aylarına uygun mükemmel bir konsepte hazırlıyor.

Geometrik Şekillerin Sportif Duruşu

Yuvarlak ve keskin hatlı mobilya koleksiyonları, 2021 sezonuna damgasını vuracak! Hem spor hem minimal stillere uyum sağlayan bu yenilikçi koltuk seçenekleri, geometrik hatlı ev objeleriyle yuvanızın modernliğini arttırmaya yardımcı oluyor. Örneğin: Oval formdaki spor koltuklarınızı, beşgen veya dikdörtgen şekilli objelerle ve küp şekilli halılarla tamamlayarak yuvanızda uyumlu bir dekorasyon şıklığına imza atabilirsiniz.

Kullanışlı Kumaşlar Fonksiyonel Çözümler Bir Arada

Koleksiyonların şıklığı ve estetik duruşu kadar kullanışlılığına da oldukça önem veriliyor. Pamuk, ipek, yün ve keten gibi farklı kumaş materyallerinden harmanlanarak dizayn edilen mobilya kumaşları, antibakteriyel özellikleri sayesinde tüm kullanıcılarını memnun etmeyi başarıyor. Yüksek emiş gücüne sahip kumaşlar sayesinde hem temizliğinizi keyif içinde gerçekleştirebilir hem de aniden oluşan inatçı kirler karşısında kolaylık yaşayabilirsiniz.

Mobilya modellerinin yüksek ayak formu ve sandık özellikli saklama çözümleri de yine kullanışlılığı arttıran özellikler arasında yer alıyor. Özellikle geniş sandık yapıları, yazlık kışlık kıyafetlerinizin veya evinizdeki fazlalık eşyalarınızın muhafazası için ideal kullanım sunuyor. Üstelik dingin ve minimal stillerden esinlenilerek geliştirilen koleksiyonlar, hava geçirgenliği yüksek yapılarıyla şehrin yorgunluğunu üzerinizden atmanıza da yardım ediyor.

yemekodasi

Keten ve Jüt Kumaşın Dekoratif Şıklığı

Yazlık ev dekorasyonlarında keten, makrome, jüt kumaş mobilya çeşitleri göze çarpacak! Koltuk ve berjer şıklığını tamamlayan tekdüze kırlentler artık rafa kaldırılacağa benziyor. Dikdörtgen, kare ve yuvarlak formdaki etnik desenli kırlentleri, keten görünümlü koltuklarla kombine ederek mum ve şamdan gibi objeler eşliğinde yuvanızda yaz romantizmi estirebilirsiniz. Ortamın havasına biraz doğallık katmak için yeşil bitkilere, beton görünümlü vazolara, makrome süslere de bolca yer verebilirsiniz. 2021 dekorasyonlarını yuvanıza uyarlarken dünya trendlerini kendi özgün çizgisiyle birleştiren Engince Mobilya koleksiyonlarından ilham alabilirsiniz. Evinizin havasını değiştirecek en yenilikçi koltuk modellerini, en avantajlı mobilya fiyatları üzerinden sepetinize ekleyerek sahip olabilir, salon dekorasyonunuza yepyeni bir dokunuş katabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir