Yeis Sensura Kimdir, Gerçek Adı Nedir?

Rapçi sehabe ile birlikte müzik yaparak adından söz edilen Yeis Sensura kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

yeis sensura kimdir gercek adi nedir

Yeis Sensura gerçek adı nedir ? gerçek adı Mehmet Çetin olan Rapçi 1989 yılında Aydın’ın Nazilli doğumludur. Raple ilgilenmeye ise lise yıllarında amatör olarak yaptığı alt yapılarla başlamıştır.

2006 yılında V.K.E bünyesine dahil olarak çeşitli albümlerinde kayıtlarını alıp miks işlemlerini yapmıştır. Daha sonra birçok şehirde Hip Hop organizasyonlarında da bulunmuştur.

Sehabe’nin prodüktörü olan ve birlikte tanınan Yeis Sensura, 2009’ un bahar aylarında urkbeatmakerz oluşuma dahil olarak “12vs12” isimli albümde yer almıştır.

İlk solo albümü “Rafta Kalanlar’ ı 2009’un Ağustos ayında çıkarmıştır. Ayrıca 2006’ dan itibaren biriktirdiği ve kullanılmamış beatlerinin bir kısmından “ Yeistrumental” adlı beat albümünü 2009’ un Aralık ayında underground dinleyicisine sunmuştur.

Son olarak ise “Susamam” adlı şarkıya dahil olarak gündeme gelmiştir. Instagram hesabı yeissensura şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir