Yasir Miy Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Son olarak Nahide Babashlı ile birlikte Canım Acıyor isimli şarkıya imza atan ve merak edilen isimlerdne biri olmayı başaran Yasir Miy kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

yasir miy kimdir nereli kac yasinda

Gidiyor musun, Yıldızlara, Yol, Mesafe, Seni kaybettim, Buralarda, Yorma, İyi ki doğmuşsun, Gurur, Kalır mısın gibi parçalara sahiptir. Çağan Şengül ile birlikte şarkılar yapmış ve birçok şarkıya imza atmıştır. O Ses Türkiye yarışmasında “Raf” şarkısını seslendirmiştir ve jüri üyelerinin hepsini kendisine döndürmeyi yani hepsinin beğenisini almayı başarmıştır. Yasir Miy nereli ? kendisi aslen Mersin’lidir. Yasir Miy kaç yaşında ? bu bilgi henüz bulunmuyor.

Şarkı yarışması olan O Ses Türkiye yarışmasında üstün performans göstererek elemeleri bir bir geçen ve çapraz eşleşmelere kadar yükselmiştir. Gökhan Özoğuz’un takımında yarışmaya devam etmiş ve yarı finalde elenen isimlerden olmuştur.

Instagram kullanıcı adı yasirmiy şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir