Wind-Free Klima Nedir, Rüzgarsız Klima Nedir Ne Demek?

Özellikle kış aylarının kurtarıcısı olan klimalar artık standart özelliklerin dışına çıkıyor ve çok daha özellikli hale geliyor. Standart klimaların direkt olarak rüzgarının gelmesiyle birçok insan kolayca hastalanmaktadır. Klimanın rüzgarının değmesi klima çarpması olarak adlandırılmaktadır. Windfree klima nedir ? Bu klima sistemi havayı 21.000 mikro hava deliğinden yumuşak ve sessizce dağıtarak durgun hava ortamı oluşturarak insanın hissedeceği gibi rahatsız edici soğuk rüzgarlı ortam oluşturmaz. Bu şekilde de ortamdaki konfor da maksimum olmaktadır. Rüzgarsız klima nedir ?

wind free klima nedir ruzgarsiz klima nedir ne demek

Bir toplantıda konuşan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Elif Gürkan : “Direkt olarak soğuk havaya maruz kalmak boyun, bel ve sırtta tutulma ve kulunç olarak bilinen ağrılara neden olabilir. Rüzgarsız serinlik teknolojisine sahip yeni nesil klimalar soğuk hava üflemeden iç mekanları stabil bir sıcaklıkta ve serin tuttukları için bu şikayetleri azaltabilir ” demiştir.

Samsung şirketinin yaptığı tüketici araştırmalarında klima kullanıcılarının yüzde 86.6’sı, baş ağrısı yapması ya da klima rüzgarının gelmesiyle birlikte klima çarpması gibi sebeplerle klimayı boş alana üfleyecek şekilde ayarladıklarını belirtiyor. Bu sorunun bitmesi için tasarlanan Samsung Wind-Free klimalar da tüketiciler tarafından tercih ediliyor ve kullanıcı memnuniyetine odaklanıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir