Visco Yastık Neyden Yapılır?

Keyifli ve rahat bir uyku için, en iyi yastığı seçmek hakkınız. Boynunuzu rahatsız etmeden şekil alan yastıklardan olan visco yastıkların malzemesi merak ediliyor. İçerisinde sağlık için zararlı bir maddenin olup olmadığına bakmak çok normal.

visco yastik nedir

Visco yastık nedir?
Visco yastıklar, uyku problemi yaşayan veya uykuya dalmakta zorlananlar için idealdir. Vücut ısısına göre başınızın şeklini alan yastıklar, huzurlu bir uyku sunuyor.

Visco süngerler, ABD astronotlarının uzay boşluğunda rahatça uyuyabilmesi için tasarlanmıştır. Elastik süngerler terletmez ve hava dolaşımı bulunur. İnsan sağlığı için zararlı olan kimyasalları içermez.

Visco yastıklar kokar mı?
Visco yastık almadan önce merak edilen bir konu ise, visco yastıkların kokup kokmadığıdır. Visco yastıklarda kötü bir koku yoktur. Eğer paketi açınca kötü bir koku ile karşılaşırsanız, bunun ambalajdan kaynaklandığını bilmelisiniz. Havalandırma yapıldıktan sonra koku gidecektir.

Kimler visco yastık kullanmamalı?
Yumuşak bir yastıkta uyumak istemeyenler, muhtemelen visco yastıktan rahatsız olacaktır. Başının yastığa gömülmesini istemeyenler visco almamalıdır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir