Ünsal Ban Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

AKP’li Taşkesenlioğlu’nun eşi olan ve gündemdeki Sedat Peker konusuyla ilgili ismi geçen ve merak edilen isimlerdne biri olan Ünsal Ban kimdir ? hakkında derleme bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

unsal ban kimdir nereli kac yasinda

TBMM AK Parti Erzurum Milletvekili olan Zehra Taşkesenlioğlu, daha öncesinde basın tarafından abisi olan SPK Eski Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu ismi ile tanınmıştı. Zehra Taşkesenlioğlu ismi ise ilk kez 2019 senesinde dünya evine girdiği eşi Ünsal Ban ile olan boşanma davası ile oldu. Tüm sosyal medya ortamlarında sıklıkla konuşulan Ünsal Ban nereli ? bu konuda henüz bilgi bulunmuyor ancak ulaşılınca paylaşılacaktır.

THK Üniversitesi eski rektörü olarak görev alan Ünsal Ban, 2019 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Binali Yıldırım şahitliğinde AK Parti Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile evlendi. Ünsal Ban Zehra Taşkesenlioğlu çiftinin ise Twitter aracılığıyla tanıştığı biliniyor. Ünsal Ban, Erzurum Milletvekili olan Zehra Taşkesenlioğlu ile etkileşime girince ikili tanışmış. Bu tanışma da çiftin 3 yıl evli kalmasını sağladı. THK’da önemli görevlerde bulunan Ünsal Ban, 48 yaşındadır.

Sermaye Piyasası Kurulu Eski Başkanı Ali Fuat Taşkesenlioğlu’nun kardeşi olan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, 50 yaşındadır. Bu anlamda eşi Ünsal Ban’dan iki yaş büyüktür. Ünsal Ban kaç yaşında ? 2022 yılı itibariyle 48 yaşındadır. Erzurum Milletvekili olan Zehra Taşkesenlioğlu, aslen Erzurumludur.

Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile Ünsan Ban 3 senelik evliliğini bitirme kararı aldı. Zehra Taşkesenlioğlu ile Ünsal Ban’ın boşanma nedenleri tam olarak bilinmezken, Twitter üzerinde boşanma ile ilgili iddialar var. Ünsal ban da konuyla ilgili aşağıdaki tweet’i atmıştır:

Boşanma davası ile ilgili gizlilik kararı ve konu ile ilgili twit atma yasağı vardır. Bu nedenle bu konu ile ilgili bilgiler, Türk Adaletine saygımdan dolayı mahkeme dilekçemde yer alacaktır. Dilekçe verildiği gün zaten tüm kamuoyuna mal olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir