Ünlüyüz Diye Bizi Zengin Sanıyorlar

Magazin gündeminin zirve isimlerinden olan Öykü Çelik, YouTube’da Mennan Şahin’in sunduğu programa konuk oldu. Çelik, “Ünlüyüz diye bizi zengin sanıyorlar, ev kiramı ödemek için kredi çektiğim dönemler oldu.” ifadelerini kullandı.

oyku celik

İşte Öykü Çelik’in yaptığı bazı açıklamalar şöyle:

“İki olay yaşadım üst üste… İlkinde olmamam gereken bir yerdeydim ‘Covid parti’ denilen… Parti çıkışı çok kötü bir algı oldu. Magazinciler oradaydı, partideki herkes gitti, beni orada tuttular ‘çıkacağım’ diyorum ‘çıkma’ diyorlar. Dışarıdan sesler geliyor, büyük bir baskı altında kaldım.
Oradan çıkmam da problem değil, suç ve ceza… Toplu alanda olduğum için sonuçta bir suç işlemiş bulunuyorum, çıkarken bu mahcubiyetten dolayı panikleyip saçma sapan davrandım. Montumun altına saklandım. O olaydan dolayı bir linç yedim.
Bu durumu toparlamak için gittiğim programda daha büyük bir gaf yaptım. Hayatımda hiç böyle bir şey yaşamadım. Benim Instagram yorumlarım hep açıktır, ‘kötü bir şey olduğunda müdahale edebileyim’ diye… 20 saat boyunca telefonum bir saniye durmadı, çok fazla hakaret geldi.”

“Maddi durumu ortalamanın bir tık üstü olan bir ailede yetiştim. Zengin değildik ama ortanın biraz üstüydük. Özel bir üniversiteye gittim, burs yüzünden para ödemedi ailem. Ben parayı hiçbir zaman amaç edinmedim, çok paylaştım. Çok genç yaşta çok iyi paralar kazandım ve paylaştım. Paramın olmadığı zamanlar da oldu, ailemden para almadım. Çünkü artık benim için bir gurur meselesiydi yaptığım iş…

En zoru ünlü olmak ya da parasız olmak değil! En zoru ünlü olup parasız olmak! Çünkü ünlü olan insanları herkes zengin zannediyor. Ben kiramı ödeyebilmek için kredi çektiğimi biliyorum. Bu tecrübeleri de yaşadım. Parasızlık benden hiçbir şey götürmedi. Param olduğu zaman ders aldım mı, almadım. Ben paylaşımcı bir insanım, paylaştıkça çoğaldığına inanıyorum çok şükür öyle de oldu. Sevdiğim işi yapıyorum, çok mutluyum üstüne bir de para veriyorlar…”

ismail berhan kimdir

Öykü Çelik Kimdir?
1987 İstanbul doğumlu olan oyuncu, Ahmet Murat Çakan ile 1 yıllık bir evlilik yaşadı. “Ben Karadenizliyim. Mini etek giymiş kızla benim kültürüm aynı mı?” sözleriyle uzun süre gündemde kalan oyuncunun İsmail Berhan ile birlikte olduğu biliniyor. İsmail Berhan hakkında çok bilgi bulunmuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir