Ünlü Patronların Sabah Mesaileri

Onlar Türkiye’nin en zengin ve en ünlü patronları. Bu yüzden de hayatları en merak edilen insanlardanlar. Onlardan birkaçıyla röportaj yapılmış ve sabahları uyandıktan sonra yaptıkları ilk işleri anlatmışlar. Birçok insanın uyuduğu saatlerde onlar çoktan yol almış oluyor. Yani başarı kolay kazanılmıyor.

İşte o ünlüler ve anlattıkları:

Murat Ülker (Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı)

Güne sabah namazıyla başlarım. Mutlaka spor yaparım; haftada üç gün kardiyo, iki gün de yoga yapıyorum. Eskiden babam bana sabahları kahve yapardı, beraber içerdik; şimdi de ben çocuklarıma kahve yapıyorum ve güne beraber kahve içerek başlıyoruz.

Güler Sabancı (Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı)

07:00 gibi kalkarım. Zaman zaman yoga yapıyorum. Ama her sabah koşu bandına çıkarım. Kahvaltıyı atlamam. Mutlaka gazeteleri okurum. Gün içinde salata, çorba ve balık yemeyi tercih ederim.

Ferit Şahenk (Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı)

Kaçta yatarsam yatayım 06:30 gibi uyanırım. Mutlaka ailemle kahvaltı yaparım. Sabah evden çıkmadan önce maillerimi kontrol ederim. Haftanın beş günü seyahat olmadığında Doğuş Center’daki D-Gym’de spor yapıyorum.

Ali Ağaoğlu (Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı)

Sabah çok erken kalkarım ve çok iyi bir kahvaltı yapar, mutlaka fındık yer, gazetelerimi okur evden çıkarım. İlk iş, ofise geçerim ve çalışanlarımdan önce işimin başında olurum. Yoğun tempodan fırsat buldukça da bahçedeki ceylanları severim.

Hacı Sabancı (Densa Holding Başkan Yardımcısı)

Hafta içi 07:00′de kalkarım. İlk işim cep telefonuma bakmak olur. E-maillerimi kontrol ederim. Sabahları spor yapmaya zaman bulamıyorum. Kahvaltıda vazgeçilmezim Şeyda Cesur’un mönüsü. Çilek ve yulaf yiyorum sabahları. En geç de 08:00′de iş başı yaparım.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir