Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için çoğumuz muhtemelen akla gelen her yöntemi denemişizdir. Acı verici ağdalar, pahalı lazer işlemleri, kıl köklerinden kurtulmamızı engelleyen jiletler ve çok daha fazlası… Bu gibi işlemler, hassas bir cilde sahip olanlar için ciltlerini tahriş ederek tüylerden kurtulma sürecini daha da zahmetli bir hale getirebiliyor. Vücutta erişilmesi güç olan bölgelere daha iyi erişebilmek ve pürüzsüz bir tenin kapısını aralayabilmenin çözümü ise tüy dökücü kremlerde yatıyor.

sesu

Alternatifi olan yolların içerdiği zahmetli ve uzun süren saatler yerine yalnızca birkaç dakika içerisinde tüylerden kurtulmanızı sağlayan tüy dökücü kremler, Watsons’ta sizleri bekliyor! Veet ve Sesu gibi ünlü markaların tüy dökücü krem çeşitlerine Watsons’un web sitesini ziyaret ederek hızlıca sahip olabilirsiniz.
Tüy Dökücü Kremi Uygularken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Tüy dökücü kremler, kıl yapısında bulunan keratin maddesinin erimesini sağlayarak tüyleri vücudunuzdan köklerine oldukça yakın bir noktadan kopararak pürüzsüz bir cilt sunar. Tüylerden kurtulmak için işlemi cildinize uygulamadan önce sağlığınız için dikkat etmeniz gereken bazı aşamalar bulunur. Bu aşamalardan kısaca bahsedecek olursak:
● Ürünü, uygulamak istediğiniz bölgede denemeden önce vücudunuzun başka bir bölgesinde küçük bir alana uygulayarak içeriğine alerjinizin olup olmadığını gözlemleyebilirsiniz. Bu işlem cildiniz üzerinde kızarıklıklara sebep olacak olursa, ürünü sürmekten vazgeçmelisiniz.
● Tercih ettiğiniz tüy dökücü krem, cildinize sürmeden önce ürünün içeriğinde yer alan talimatları okumanız oldukça önemlidir. Ürünün bilgilendirme kısmında bulunan uygulama süresini geçirmemeniz gerekir. Tüy dökücü krem cildiniz üzerinde uygun görülen süreden daha uzun bir süre duracak olursa uygulanan bölgede bazı tahrişlere yol açabilir.
● Tüy dökücü kremi uygularken yüz bölgenizden uzak tutmanız önerilir. Tüy dökücü krem genital bölge ve yüz gibi bölgelere temas etmesi önerilmeyen maddeler içeriyor olabilir. Bu bölgeler için özelleştirilmiş bir ürün tercih etmediğiniz sürece önlem almanızda fayda bulunur.
● Tüylerden kurtulmak istediğiniz bölgeye tüy dökücü kremi kılları tamamen saracak şekilde uygulamanız gerekir. Sürme işlemini ürünlerin içerisinden çıkan yardımcı aparatlar ile gerçekleştirebilirsiniz. Bazı ürünlerde yardımcı aparatlar yer alırken, bazılarında bulunmayabilir. Bu gibi durumlarda havlu kağıt kullanabilirsiniz.
● İşlem tamamlandıktan sonra kremi cildinizden tamamen arındırmanız önemlidir. Su ile durulayabilir veya kremi yüzeyden sıyırabilirsiniz. Sonuçtan memnun değilseniz birkaç dakika kadar daha bekleyebilir, sonucu izleyebilirsiniz.
● Aynı işlemi aynı bölgeye 72 saat içerisinde tekrardan uygulamamaya özen göstermeniz önemlidir.

tuy dokucu

Tüy Dökücü Krem Çeşitleri Watsons’ta!

Siz de istenmeyen tüylerden kolayca kurtulmak istiyorsanız, Watsons’ta yer alan çeşitli tüy dökücü krem ürünlerinin arasından ihtiyacınıza yönelik bir tercihte bulunabilirsiniz. Tüy dökücü krem erkek ve kadınlar için ayrı kategorilerde satışa sunulabilmektedir. Ürünleri birbirinden ayıran bir diğer etken ise sahip olduğunuz cilt tipi.

Çeşitler arasında hassas ciltler için özel olarak üretilen ürünler ve normal ciltler için üretilmiş tüy dökücü kremler yer alır. Ürünler arasından seçim yaparken uygulayacağınız bölgedeki tüylerin kalınlığını ve sıklığını göz önünde bulundurarak daha doğru tercihlerde bulunabilirsiniz. İçeriğinde vitamin bulunduran ürünlerden yana tercih yaparak işlem sırasında besleyici kremler ile cildinizin bakımını destekleyebilirsiniz.

Tüy dökücü kremleri kullandıktan sonra uygulanan bölgeye nemlendirici uygulamayı ve bakımını yapmayı unutmayın. Bu sayede oluşabilecek kurulukların da önüne geçmiş olursunuz. Tüy dökücü krem fiyatları ise markasına, gramajına, yardımcı aparat içerip içermemesine bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak için Watsons’un web sitesini inceleyebilir, çeşitli seçenekleri arasından seçtiğiniz ürünü sepete atarak hızlıca satın alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir