Turknet Adına Arayan Numaralara Dikkat!

İnternet hizmeti veren bir kurum olan Turknet üzerinden para kazanmak isteyen dolandırıcıların sayısı artıyor. 02129290362 numaralı telefondan gelen çağrıda, konuşan kişi birtakım bilgiler veriyor.
2020 Nisan itibariyle yalın İnternetin kaldırıldığını ve artık TV paketiyle birlikte İnternet hizmeti verilmesinin zorunlu olduğu söyleniyor. Bilgileri veren kişi bir müşteri temsilcisi edasıyla, ezberlediği konuşmayı yapıyor. TV paketinde Digitürk olacağının, maçların, belgesel kanallarının ve filmlerin ücretsiz izleneceğini ifade ediyor. Eğer mevcut durumdaki İnternet paketimize devam edersek 125 TL gibi zamlı bir ücretle devam edeceğimizi iddia ediyor.

turknet dolandirici

Öncelikle de İnternet hizmetinden memnun olunup olunmadığını da sormayı ihmal etmiyor. Onların dediği tarifeye geçersek İnterneti daha hızlı kullanabileceğinizin de garantisini veriyor.

Tüm bunlardan sonra Turknet’in gerçek müşteri hizmetlerine atılan mail sonucunda bu kişilerin dolandırıcı olduğu anlaşılıyor. Siz siz olun, bu tür kişilere ve telefon numaralarına itibar etmeyin.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir