Türkan Şoray Albüm Yaptı

Yeşilçam’ın sevilen ismi Türkan Şoray‘ı ilk kez kendi sesiyle şarkı söylerken gördük. Daha önce onlarca filminde playback yapmıştı ancak kendi sesiyle kendine ait olan bir albümü yeni çıkardı.

Yıllardır bir albüm yapmak istediğini söyleyen Türkan Şoray ilk klibini çekti bile. Klibinde yönetmen koltuğunda oturup pozlar vererek şarkı söylüyor. İlk klibini “Olmaz Olmaz Bu İş Olamaz” adlı şarkıya çekti. Sesi çok güzel olmasa da ileriye yönelik bir hatıra bırakmak istediği için bu işi yaptığını ifade ediyor.
Doğan Music Company (DMC) Genel Müdürü Samsun Demir ise, “Bugün çok güzel bir anı birlikte yaşayacağız. Biz sayın Türkan Şoray’la bir yıl önce birlikte bir albüm yapmaya karar verdik. Türkan hanımı ikna ettik. Çünkü Türkan Hanım yıllardır bu konuda birçok teklif almıştı fakat kısmet diyelim. Birlikte konuştuk, ikna ettik. Türkan hanım da sevenlerime bir hatıram olsun diyerek teklifimizi kabul etti. Albümümüzü de çok yakın bir zaman önce de çıkarttık ve çıktığı günden itibaren de bir baktık ki listelerde üst sıralarda yer alıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir