Tül Peruk Nedir?

Saçları seyrek olan veya çeşitli sebeplerle saçları dökülen, saç kaybı yaşayanlar için tamamen doğal görünen peruklar üretiliyor. Dışarıdan bakıldığında kişinin kendi saçı gibi görünen peruklar sayesinde, kadınların yüzü gülüyor. Özellikle kemoterapi gören kanser hastaları tarafından çokça tercih edilen tül perukları güvenilir yerde yaptırmalısınız.
Tül Peruk Korede geliştirilen ince tül üzerine ham saçların tane tane düğüm atılarak yapılmasından oluşur.

tul peruk

İnternette de satışı yapılan tül perukların da çeşitleri bulunuyor. %100 insan saçından yapılan veya imitasyon olan peruklar var. Renk seçenekleri oldukça tatmin edici olan peruklardan beğendiğinizi kullanabiliyorsunuz.

Tül peruğun avantajları nedir?
İnsan saçı gibi yumuşaktır.
Taranabilir.
Fön, boyama, maşa işlemleri yapılabilir.

Satın alınan tül peruğu evde kendiniz de uygulayabilirsiniz. Tül peruk uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

İsteğe bağlı olarak klipsli ve Medikal Bant seçenekleri kullanarak uygulama imkanı sunmaktadır. Lastik kısmı ense kısmına gelecek şekilde takılır. Klipsi kullanımlarda şakaklar ve tepe bölgesine klips (Çıt-Çıt) sistemi ile uygulama yapılır. Uygulama bölgesinde saç problemi var ise saçsızlık sorunu yaşayan kadınlara özel Medikal Bant yapıştırıcılar ile yapıştırma işlemi yapılarak ortalama 15 gün tutuş sağlamaktadır. Medikal Tül Peruk ürünlerimiz birebir kendi saçınız gibi olmasa da doğal görünümü ve kullanım kolaylığı sayesinde kullanmaya başladıktan sonra vazgeçilmeniz olacaktır. Medikal Tül Peruk’u sıradan peruklardan ayıran özelliği komple alt yapısının özel kumaş ve tül birleşiminden oluşudur.  

Tül peruk fiyatları nedir?
Tül peruklar diğer peruk türlerine göre daha pahalı olsa da sonuçları yüz güldürüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir