Tuğçe & Elo Kimdir, Üzümlü Kekim Sözleri

Sosyal medya fenomenlerinden olan Tuceliztos isimli Tuğçe Baltacı 28 yaşında ve 1 kız çocuk sahibidir. Eliz İzmir isimli kızı 7 yaşındadır. TCG Hair Care & Cosmetic firmasının kurucusu olarak kozmetik sektöründe de iddialı olduklarını belirten Baltacı, ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunuyor. Kızının yaşadığı saç problemlerinin ardından, kızının saçlarını artırma arayışları içerisinde iken geliştirdiği saç bakım ürünü ile yola çıktığını söylüyor.

Eski eşi olan Mert ile 2017 yılında Ben Bilmem Eşim Bilir programına katıldılar. Eşini çok kıskandığını ifade eden Tuğçe, kısa süre sonra eşinden boşandı. Aslen Denizlili ve Trabzonlu olduğu biliniyor.
Eliz de daha önce Çocuktan Al Haberi adlı TV programında bebekçe konuşmalar yapmıştı. İkili popülerliğini programlarla elde ettikten sonra İnstagram hesaplarından da popülerliğini sürdürdü. Baltacı’nın eski eşi olan Mert, gece kulübünde çalışıyordu. Eski haline göre oldukça değiştiği görülüyor. Yüzünde bazı ufak dokunuşlar olduğu belli olan Tuğçe Hanım, dudaklarına sık sık dolgu işlemi yaptırıyor. Kaşlarında ise belirgin bir değişim olduğu göze çarpıyor. Vücudunda sayısız dövme olduğunu dövme tutkusunu anlatırken ifade ediyor. YouTube’da trend videolar arasına giren kısa bir video sayesinde onu tanımayanlar da merak etmeye başladılar. Kızı Eliz ile birlikte şarkı seslendirdi ve YouTube üzerinden yayınlandı. Çocuklu anneler tarafından şarkı çok beğenildi. Anne ile kızın animasyon halleri onları çok yansıttı.

uzumlu kekim tugce elo

Üzümlü Kekim Şarkı Sözleri

Anne çok güzel geçiyor günüm
Ama nerde benim çilekli sütüm
Kızım daha dur bak yeni kalktın
Kahvaltı günün en güzel öğünü
Bir de sevginin en güzel tabiri
Senin o güzel gülüşün

Huzurun en güzel anlamı
Senin yanağımı öpüşün
Sen benim üzümlü kekim
Ben sensiz nerelere gideyim
Sana nefesinden daha yakınım
Hep peşinde bu anne yüreğim

tugce baltaci
Tuğçe Baltacı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir