Tuceliztos Kimdir, Tuğçe Baltacı Ne İş Yapıyor?

Sosyal medya fenomenlerinden olan Tuceliztos isimli Tuğçe Baltacı 28 yaşında ve 1 kız çocuk sahibidir. Eliz İzmir isimli kızı 7 yaşındadır. TCG Hair Care & Cosmetic firmasının kurucusu olarak kozmetik sektöründe de iddialı olduklarını belirten Baltacı, ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunuyor. Kızının yaşadığı saç problemlerinin ardından, kızının saçlarını artırma arayışları içerisinde iken geliştirdiği saç bakım ürünü ile yola çıktığını söylüyor.

tugce baltaci esi eliztos babasi mert
Tuğçe Baltacı eski eşi / Eliz’in babası Mert

Eliz’in babası kim?
Tuğçe Baltacı’nın eski eşi Mert kimdir?

Eski eşi olan Mert ile 2017 yılında Ben Bilmem Eşim Bilir programına katıldılar. Eşini çok kıskandığını ifade eden Tuğçe, kısa süre sonra eşinden boşandı. Aslen Denizlili ve Trabzonlu olduğu biliniyor.
Eliz de daha önce Çocuktan Al Haberi adlı TV programında bebekçe konuşmalar yapmıştı. İkili popülerliğini programlarla elde ettikten sonra İnstagram hesaplarından da popülerliğini sürdürdü. Baltacı’nın eski eşi olan Mert, gece kulübünde çalışıyordu. Eski haline göre oldukça değiştiği görülüyor. Yüzünde bazı ufak dokunuşlar olduğu belli olan Tuğçe Hanım, dudaklarına sık sık dolgu işlemi yaptırıyor. Kaşlarında ise belirgin bir değişim olduğu göze çarpıyor. Vücudunda sayısız dövme olduğunu dövme tutkusunu anlatırken ifade ediyor.

elizizmir tuceliztos elizinbabasi

YouTube’da trend videolar arasına giren kısa bir video sayesinde onu tanımayanlar da merak etmeye başladılar. Kızı Eliz ile birlikte şarkı seslendirecek olan Tuğçe Hanım, takipçilerini merak ettirmeye başladı.

tugce baltaci eski hali

Tuğçe Baltacı, son zamanlarda meyhane işletmeye başladı. “Varsa şerefine” adlı meyhane İzmir’de bulunmaktadır. Siteler, Mithatpaşa Cd. No:174, 35310 Güzelbahçe/İzmir adresinde Tuğçe Hanım bizzat kendisi işletmeyi üstlenmiştir. Samimi tavırlarıyla takipçi kitlesini genişleten Tuğçe Hanım, kızıyla birlikte 3 katlı müstakil bir evde yaşıyor. “Şu hayatta yaptığım en güzel Eliztoşu doğurmak oldu sanırım 21 yaşında anne oldum” diyor.

tugce baltaci

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir