Tubik Tasarım’ın Masalsı Dünyası

Tasarım dünyasına yeni adım atan birçok kadınımız var. Bir şeyler yapmaya çalışan, boş durmayan, yeni tasarımlar oluşturan kadınlarımızı çok takdir ediyoruz. Gerçekten, güzel ürünler ortaya çıkaran tasarımcılar sipariş almaya yetişemiyor.

Şimdi sizlere Tuğba Hanım’ı tanıtacağız. Tuğba Güner, 27 yaşında ailesiyle birlikte yaşayan bekar bir Görsel Sanatlar öğretmeni. Okulun tatil olduğu yaz dönemlerinde de boş durmuyor ve kendi tasarımlarını takipçileriyle buluşturuyor. Görsel Sanatlara hakim olması ona büyük şans sağlıyor. Bu alan onun hem mesleği hem de hobisi olmuş. Gezmeyi, fotoğraf çekmeyi ve tiyatroya gitmeyi, karikatür çizmeyi çok seviyor.

Çocuklarımızın zihinsel gelişimine katkı sağlayan masal kitaplarını da resimliyor. Bu çok eğlenceli bir iş olsa gerek. Instagramda tubikin_blogu ismiyle tasarımlarını yayınlıyor. Bebek, çocuk ve gelin ayakkabılarını harika bir şekilde masalsı havaya sokuyor. İşte bazı tasarımları.. Fotoğrafların büyük hallerini görmek için üzerine tıklayabilirsiniz.

Bardaklara, ayakkabılara, kahve kupalarına birbirinden güzel tasarımlar yaptırmak isterseniz Tuğba Hanıma başvurabilirsiniz. Sevgilerle…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir