Titanyum Kaplama Tencereler

Seramik ve granit tencerelerden sonra titanium kaplama tencere ve tavalar gündeme geldi.

Titanyum fiziksel ve kimyasal açıdan üstün özellikler gösteren bir metaldir. Seramik ve granit tencerelere göre daha yüksek dayanıklılığa sahiptir. Yapışmazlık özelliği uzun süre korunur ve kolay temizlenme sağlar. Çizilmeye ve aşınmaya karşı dayanıklıdır. PFOA, Kurşun, Kadmiyum gibi zararlı maddeleri içermez. Bu sayede de titanyum tencereler sağlıklıdır diyebiliriz.

Aşınmaya ve yüksek ısıya dayanıklı olması en önemli özellikleri olarak sunulmaktadır. Şuanda Tefal bu kaplamada önce oldu ve diğer firmaların da bu kaplamayı kullanacağını düşünüyoruz. Bakalım granit kaplamadan sonra gelen titanyum kaplama tencereler neler getirecek. Bundan sonraki kaplama çeşidinin de ne olacağını merakla bekliyoruz.

Bir yorum

  1. https://www.metalary.com/titanium-price/ burada titanyumun fiyatı ton olarak 10000 dolarmiş buda turk parasi olarak 35400 yapar kilosuda 35 lira falan bir tavayada 1 kilo kaplama yapmayacaklarına gore titanyum disinda bir kaplama malzemesi yoktur diye dusunuyorum içi alüminyum dışi titanyumdur diye duşunuyorum.Fiyat olarak mantiğima yatti titanyum okadarda pahali değilmiş.

    seramik tavalarda granittavalarda teflon tavadir sadece kaplama sertliği değişiktir kaplamadaki karışima gore inşallah titanyumlarda aliminyum govde ile titanyum kaplama arasında yapışmazlik ozelliği için zararli birşey varmidir bilemiyorum.titanyumun yapışmazlik ozelliği kendinden geliyodur umarim.Yinede çelik en iyisi illla alınacalsa granit daha akla yatiyor sert yuzey olmasından dolayı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir