Ten Uyumsuzluğu Büyük Sorun!

Her bedenin bir kimyası vardır. İki ayrı bedenin kimyası bir araya geldiğinde uyumun olması gereklidir. Ve kadın ile erkeğin vücut sıvılarının, ter dahil, birbirleriyle uyumlu olması gereklidir. Ten uyumu yüksek olan çiftler, birbirlerini arzular, gün içinde özler ve özlemin üzerinde olan tutkulu duyguyu yaşarlar. Eğer çiftler arasında cinsel aşk varsa en sorunlu evliliği bile kurtarmak mümkün olabiliyor. Evlilikte eğer ten uyumu yoksa sorunlar küçük olsa bile evliliğin geri dönüşü olmayabiliyor.

Aranızda ten uyumu olduğunu gösteren önemli detaylar:
Eşinizle aranızda ten uyumu varsa birbirinizi uyarmak için çaba harcamanıza gerek yoktur; siz durursunuz, tenleriniz konuşur. Dokunurken, koklarken, tadarken hayattan soyutlanır, bulutların üzerinde yolculuk yapar, inanılmaz bir mutluluk duygusu yaşarsınız. Aklınızın nerelere gittiğini anlayamaz, sadece yaşarsınız. Kokusunu içinize çeke çeke öper, bunu yapmaktan asla bıkmazsınız. El ele tutuşurken bile sevişir, birbirinizi yargılamaz, tam tersine ruhunuzla anlarsınız. Birbiriniz olmadan yatakta uyuyamamak da ten uyumunun bir başka göstergesidir… Bu rüya gibi cümleler, ten uyumu yaşamamış birine gerçek dışı gelebilir. Bilenlerin ise dudaklarında keyifli bir tebessüm uçuşur.

Ten uyumu olan çiftler en mutlu insanlardır. Ne kadar çok sorun yaşasalar da sonunda birbirlerinin gönlünü almayı başarırlar. Ve bu kavganın sonunda gelen barışla ten uyumu zirve yapar. Kavga sonrası seksin verdiği hazzı kimse inkar edemez. “Kavgalar evliliğin tuzu biberidir.” sözü de buradan geliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir