Tebrikler Tolga Çevik’e!

Ünlü komedyen Tolga Çevik, evlilik yıl dönümünde öyle bir mesaj yazdı ki tüm sevenlerini mutlu etti. Her okuyan “Bravo!” demekten kendini alamadı. Tüketim toplumunda, maddi manevi doyumsuzlukların olduğu bir sanat camiasında böyle aşkları görebilmek harika bir şey.. Hiçbir magazin olayına adı karışmayan Çeviki mütevazı bir hayat sürüyor. Efendiliğinden de hiçbir şey kaybetmeden yoluna devam ediyor. Bu yüzden geniş kitleler tarafından çok seviliyor.
Şimdilerde ünlüler evleniyor ve aradan 1 yıl bile geçmeden boşanıyor. Yıllarını tek bir kadınla geçiren Çevik’in iki de çocuğu var. Tolga Çevik, 13. yıllarında İnstagram üzerinden şu mesajı yazdı:

Tolga Çevik’in eşine yazdığı mesaj
“Öncelikle beni; 97 model arabam 68 bin km’deyken ve evimiz kirayken seçtiğin, bana tahammül ettiğin, bana güzel bir hayat ve huzur, yetmezmiş gibi iki de hayırlı evlat verdiğin, ikisini de ‘Ay hayatım bakıcı şart’ demeden, arkadaşların gezerken, sen evinde, kucağında, salladığın, doğururken ‘Allah aşkına şu kadrajcı fotomuzu çeksin’ diye moda deliliği yapmadığın, mutlaka her hafta orada burada gözükmemiz gerekir “evde bakıcı olmalıdır” demediğin ve ne olursam olayım beni ve evlatlarımızı sevdiğin için sana ayrı aşığım. Senin kıymetini bilmek bile insana haz veriyor. Birlikte nice 13 yıllara Özgiş hanım .Sene-i devriye’miz yuvamıza hayırlı olsun…”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir