Tan Taşçı Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

O Ses Almanya yarışmasında Zeynep Avcı’nın Tan Taşçı’nın Yalan isimli şarkısını söylemesiyle birlikte merak edilen isimlerden olmayı başarmıştır. Tan Taşçı kimdir ?

tan tasci kimdir nereli kac yasinda

Tan Taşçı eski bir sanatçı olsa da ülkemizde çok çok popüler bir isim olmayı başaramamıştır. Almanya’da çok tanınmayı başarmış bir sanatçıdır. Tan Taşçı kaç yaşında ? 30 Ekim 1981, Hannover, Hildesheim Almanya doğumlu olup 2021 yılı itibariyle 40 yaşındadır. Tan Taşçı nereli ? sorusu merak edilenlerden olup aslen Ankara’lı olduğu söyleniyor.

İlkokulu Ankara’da, Arı Koleji’nde liseyi ise Rauf Denktaş Lisesi’nde okudu. Okul hayatı boyunca Polifonik korolarda şarkı söylemiştir. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Korosuna katılmıştır. Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera ve Şan bölümüne girmiştir. Müzisyenliğinin yanı sıra “Mürüvvetsiz Mürüvvet” adlı Türk filminde de rol almıştır.

Öğrencilik yıllarında birçok gece kulübünde, kafelerde ve organizasyonlarda sahne almıştır. 13 Mayıs 2005 yılında da tamamı kendisine ait bestelere sahip olan “Rica Ederim” adlı ilk albümünü çıkarmıştır. Serdar Ortaç ile imza attığı Benim Gibi Olmayacak parçası yanı sıra “Yıldızlar Da Kayar” “Kalbime Gömerim” “Biliyor Musun” gibi parçaları ise en bilinen şarkılarındandır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir