Taha Duymaz Kimdir?

Sosyal medyada yayınladığı yemek videolarıyla gündeme gelen ve birçok ünlü isim tarafından profili övgülerle paylaşılan bir isim olan Taha Duymaz’ın kim olduğu çok merak ediliyor. Mütevazı videolarıyla öne çıkan Duymaz’ın gerçekten durumunun iyi olup olmadığı hakkında tartışmalar yapılıyor. Hatta bazı isimler, onun durumunun iyi olduğunu, fakir konseptiyle çekimler yaptığını düşünüyor.

taha duymaz

Taha Duymaz kaç yaşında?
Genç şef Taha Duymaz, 17 yaşında. Hatay’ın Yayladağı ilçesinin Güveççi köyünde yaşıyor. Tam 12 kardeşler. Anne ve babası rahatsızlıkları yüzünden çalışamaz durumda.

Taha’nın ün kazanmasıyla birçok üretici firma ve fenomen ona yardımlar ve mutfak malzemeleri gönderdi. Gönderilen yeni mutfak malzemelerini kullanmak yerine, sürekli eski malzemelerin kullanılması bazılarının dikkatini çekti.

tahaduymaz
tahaduymazz

Hakkında birçok yorum yapılsa da Taha, iddiaları yalanlıyor.
Taha’nın videolarda abim diye bahseetiği Ragıb Narin’in kim olduğu da merak ediliyor.

Ragıb Narin kimdir?
Fiziki görüntüsü ve mütevazı tavırlarıyla genç kızların dikkatini çeken Ragıb’ın sesi de beğeniliyor. YouTube kanalında şarkıları ve video klipleri bulunuyor. 4 kardeş olan Narin’in diğer kardeşlerinin de dış görünüşleri beğeni topluyor.

ragib narin

1996 Hatay doğumlu olan Narin’in, Sevda Çiçeği(2019), Gecekondu(2020), Mavi(2020) isminde 3 adet şarkısı var. Çok iyi bir şekilde Arapça, İngilizce ve İspanyolda konuşabiliyor. Babasının Hatay’ın ünlü iş adamlarından biri olduğu biliniyor.

ragibnarin kim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir