Sweat Set Ter Önleyici Likit Kullananlar Yorum

Yaz aylarının gelmesiyle terleme sorunu olanların şikayetlerinin arttığı görülüyor. Bölgesel olarak aşırı terleme problemi olanlar, bu sorunları için köklü bir çözüm bulmak istiyorlar. Koltukaltından yapılan basit bir operasyonla terlemeye çözüm bulunabileceği gibi ameliyat masasına yatmaktan korkanlar, kozmetik ürünlerini tercih ediyorlar. Eczanelerde de satılan ter önleyici likitlerden biri olan Sweat Set ismi, online satış sitelerinden her gün yüzlerce ürünün satışını yapıyor. 60 ml olan fısfıslı ürünün 4 ay kullanımda yeteceği söyleniyor.

Sweat Set ne işe yarar?
SweatSet Anti-Perspirant aşırı bölgesel terlemeler içindir. Yüz, el, ayak, koltuk altı, sırt ortası, meme altı ve kasık gibi. Hassas bölgelerde kullanılabilmesi için alkolsüz ve propil parabensiz üretilmiştir. Yüzde alında göze gelmemesi şartı ile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kimyasal özelliğinden dolayı gözlerde ciddi tahriş etkisi mevcuttur. Terlemenin şekli ve yeri etkinlikte önemlidir. Koltuk altı el ayak ve alındaki aşırı terlemeler losyonumuza karşı duyarlı bölgelerdir. Bu duyarlılık cilt yapısı terleme derecesi ve bölgeye göre farklılıklar gösterebilir. Alkol içermez. Alkolsüz olması özellikle tercih edilmiştir. Hassas ciltlerde ve bölgelerde rahatlıkla kullanılmasını sağlamaktadır. İçeriğine alkol eklendiğinde etki arttırıcı etkisi olmadığı görülmüştür. Likitler sadece ve sadece gece yatarken kullanılır. Nemli veya terli bölgelere sürülmesi ilacın boş yere kullanılması demektir. Kuru cilt losyonun emilmesi için şarttır. 3-4 gün her gece kullanım sonrası koltuk altı terlemelerinde cevap alınma oranı çok yüksektir. Sonuç alınmaya başladıktan sonra 2-3-4 günde bir gece kullanılarak devam edilir. Sabah tek doz da eklenebilir. Uygulanan bölgenin kuru olması önemlidir. Bu likit size haftada 2 kez sadece gece yatarken istenen bölgeye sürerek sorununuzdan kurtulma fırsatı sunmaktadır. İçeriğinde yaklaşık 250 puff vardır. Bu doz normal şartlarda 4 ay kadar yeterli olmaktadır.

Çocukların kullanımına uygun mudur?
Ter önleyici likitler, çocukların bölgesel terlemeleri için uygundur.

sweat set

Sweat set kullananlarıın yorumları
*Harika bir ürün gerçekten kurtarıcımiz oldu esim için almistim…bugüne kadar o kadar çok urun kullandı ki bunu da deneyelim dedik ve sonuç mukemmel 🥰🥰🥰benim eşim de bile yaradiysa gozunuz kapalı alin derim…boyut küçük ancak 2 fis yeterli oluyor ki kullanım talimatları üzerinde mevcut onları uygulayın yeter…tere ve yarattığı çirkin lekelere son

*ürünü denedim çok çok güzel cidden terlemeyi önlüyor neredeyse 4-5 aydır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım.güzel not ve yanında hediye yolladığınız aynı ürünün mendil şekilleri için teşekkür ederim. ben mendil formunu daha çok beğendim daha pratik ve kurumasını beklemeye gerek kalmıyor tavsiyem mendil formunu almanız daha kullanıuşlı.özenli paketlenmişti hızlıca gelmişti.

*Nette tesadüfen denk geldim, bunu da deneyeyim dedim ne kaybederim diye. 2 gün oldu kullanalı, ara ara kontrol ediyorum kupkuru, ben yıllardır bu derdi çeliyordum, ne kullansam fayda etmemişti. O kadar mutluyum ki . Normal ter de değildi, bildiğin akıyordu yaz kış. Üşürken bile terliyordu koltuk altım. Bana fayda etti, bunu çeken bilir, inşaallah uzun vadede birşey olmaz, sonuçta içeriği alüminyum.

*Gece sürüp yattım ve ertesi gün hiç terleme yaşamadım. Ellerim ve ayaklarım aşırı derecede terler ve sevgilimle el ele tutuşmaya utanacak haldeydim. Bu içeriği üretene teşekkür ediyorum. Yanında hediye olarak ter önleyici mendil göndermişler seyahatlerimin vazgeçilmezi olacak. Devamlı alacağım bir ürün. Driclor kullanmış biri olarak Sweat Set’i tek geçerim. Kesinlikle denemenizi öneriyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir