Sünnet Derisinden Estetik Güzellik Modası!

İnsanların güzelleşme ve gençleşme uğruna neler yapabileceklerinin bir sınırı yok. Her geçen gün lugatımıza bir yeni madde eklemek zorunda kalıyoruz. Ünlüler arasında yeni trend ise sünnet derisi ile yüze yapılan işlemleri içeriyor. İlk olarak şarkıcı Seren Serengil ile gündeme gelen işlemleri kendisi işlemlerin detaylarını anlatarak, yeni doğmuş bebeğin sünnet derisiyle cildine kök hücre yaptıracağını açıklamıştı. ‘Alloblast tekniğiyle’ daha genç bir görünüm elde etmek isteyenlerin gözdesi olan işlem her gün farklı bir ünlü ile anılmaya devam ediyor.

Selen Gorguzel sunnet derisi estetik

Selen Görgüzel ise, Özel bir klinikte sünnet çocuklarının kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyerek, “Anlatsam inanmazsınız, bu cilde çok iyi geliyor. Bu yöntemle cilt bakımı yaptırdım” diye konuştu. 

Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini İstanbul 50. Yıl Tahran lisesinde tamamladı. Babası matbaacı ve Amerika´da yaşayan bir erkek kardeşi olan Selen Görgüzel’in annesi ev hanımıdır. 1997 yılında 18 yaşında iş adamı Yılmaz Bektaş ile evlenen Selen Görgüzel, 2003 yılında 24 yaşında evliliğine son verdi. Bu evlilikten İlknaz (d.1999) isminde bir kızı var.

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerde başarılı rolleri canlandırmıştır.

Selen Görgüzel, “Renklerde Kaybolan Hayat” adlı filmde Semiha Berksoy’un gençliğini oynadı. “Mıhlıçay Aşıkları” filminde de Yasemin karakterini canlandırdı.

“Karmakarışık” adlı tiyatro oyununda Susan Phılıpes rolü ile tiyatrocu yönünü sergilemiştir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir