Sulu Süpürgeler Kullanışlı Mı?

Su filtreli süpürgeler ilk çıktığı zamanlarda çok tutuldu ve kullanan kişiler tarafından da diğer kişilere tavsiye edildi. Şuanda ise aynı oranlarda tutulduğunu söyleyemeyiz. Sebebi ise sürekli kullanımda su doldurulması ve boşaltılması zor gelmekte. İçerisinde uzun süre duran su koku yapmaktadır. Küçük bir süpürme işlemi için dahi belli olanda su koyulup çalıştırılması kullanıcılara zor gelmektedir. Su filteli süpürgeler kullanışlı mı sorusu bizlere de gelmekte ve kullanmış biri olarak çok tavsiye etmemekteyiz.

Su filtreli süpürgeler hakkında çok fazla güzel şey söyleyemedik fakat toz hazneli süpürgeleri sizlere tavsiye ediyoruz. Toz torbalı süpürgeler çok eskide kaldı ve toz hazneli süpürgeler hem su filteli süpürgelerin hem de toz torbalı süpürgelerin yerini aldı. Yeni bir süpürge alacak olanlara toz hazneli süpürgeyi öneriyoruz. Toz haznesini kolayca boşaltarak süpürme işlemini bitirebilirsiniz. Almış olduğunuz süpürgenin HEPA filtreli olmasına da dikkat ediniz. HEPA filtresi bulunan bir toz hazneli süpürge, dışarıya toz da kaçırmayacağı için alerjik rahatsızlığı bulunanlar ve küçük çocuklar için sağlıklı bir seçim olacaktır. Toz hazneli süpürgelerde toz torbası olan süpürgelerde olduğu gibi torba dolmaya başladıkça çekim gücü azalmaz ve bu da keyifli bir süpürme işlem yapmanızı sağlamaktadır. Toz hazneli süpürge alarak yüksek emiş gücü ile kullanım yapabilirsiniz.

NOT: Süpürge alırken motorun kaç Watt olduğuna değil süpürgenin emiş gücünün kaç Watt olduğuna bakın. Örneğin 2200 Watt olan bir süpürgenin emiş gücü 370 Watt olabilmektedir. Emiş gücünü öğrenerek bu şekilde bir süpürge seçebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir