Şule Arapoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

İnstagram üzerinden paylaştığı reels videolarıyla dikkatleri çeken Şule, ilginç içeriklerinin haricinde kendine olan güveniyle de beğeni topluyor. Doğuştan albinizmli biri olduğu için zaman zaman bazı sıkıntılar yaşadığını dile getirerek, kendisi gibi albinizmli olan insanlara yardımcı olmayı da istiyor. Birçok üniversite ve vakıfta söyleşiler gerçekleştiriyor. Şu an üniversitede uluslararası ilişkiler bölümünde okuyor.

sule arapoglu kimdir

Şule Arapoğlu Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Şule, samimi tavırlarıyla takipçilerini arttırmaya devam ediyor. Günlük hayatından kesitler, alışveriş tercihleri de yaptığı paylaşımlar arasında. En çok da albinizmli kişilerin günlük hayatında yaşadığı zorluklarla ilgili çektiği videolar ilgi görüyor. Doğuştan albinizmli olanlar büyük oranda görme sorunları da yaşıyor. Kitap okuması gerektiğinde çok yakından okuması gerekiyor. Normalde bembeyaz olan saçlarını sarı renge yine kendisi boyuyor.

Şule Arapoğlu, soyadı ile çelişkiye düşüyor. Esmerliği akıllara getiren Arapoğlu soyadı, onun beyaz tenine ve saçlarına uygun düşmese de atalarından gelen soyadı bu. Babası ve erkek kardeşi oldukça esmer. Annesi ve diğer 3 kardeşi ise nispeten beyaz tenliler. Arapoğlu’nun annesi ve babası ayrı yaşamaktadır. İstanbul doğumlu olan Şule, 2022 itibariyle 21 yaşındadır.

karpuz secerken

Şule, 27 Ağustos 2023’te kendisi gibi albinizm olan Avukat Alim Yılmaz ile dünya evine girdi. Sade bir nikah yapan çift, yakında düğün yapacaklarını söyledi. Çift artık İstanbul’da yaşıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir