Şükriye Tutkun Kimdir, Nereli, Kaç Yaşında?

Cumhurbaşkanı’nın düzenlediği iftar sonrası konuşan ve “Erdoğan keşke babam olsa” sözlerinden sonra merak edilen sanatçı Şükriye Tutkun kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz. Uzun zamandır bir çalışma yapmadığı için öldü zannediliyordu.

sukriye tutkun kimdir nereli kac yasinda

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sevgisini “Erdoğan keşke babam olsa” sözleriyle ifade eden sanatçı bazı kesimler tarafından linç edilirken tekrar merak edilen isimlerden olmayı başardı. Şükriye Tutkun nereli ? Babası Ordu doğumlu Gürcü kökenli olup annesi de Artvinlidir. 2 yaşında iken anne babasının ayrılması sonrası Çocuk yuvası, Yetiştirme yurdu ve parasız yatılı okullarda okumuştur. Küçük yaşlarda yeteneği keşfedilmiş olup okulda da şarkılar söylüyor ve minik tiyatro oyunları sergiliyordu.

19 Eylül 1965’de Kocaeli’nde doğmuştur. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Şan bölümünde öğrenim görmüştür. Sanatçı, Afşar Timuçin’den estetik ve felsefe, Filiz Ali’den Opera Tarihi, Cenan Akın’dan armoni, İlteriş Sun’dan solfej, Yekta Kara’dan sahne dersleri almıştır. “Sevin Gayrı” isimli ilk albümünü 1996 yılında ve 1998 yılında da “Çiğdem Der Ki” isimli ikinci albümünü çıkarmıştır. TRT, STV, Kanal D ve TV8’de programlar yapmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir