Sufle Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Son olarak Pus isimli şarkıyı çıkaran ve merak edilen isimlerden olmayı başaran Sufle kimdir ? hakkında tüm bilinenleri sizlerle paylaşıyoruz.

sufle kimdir nereli gercek adi nedir

Temelleri 2012 yılında atılmıştır. Mustafa Atik ile Göksu Taşçeviren tarafından kurulan grup ilk olarak da akustik cover ve bestelerle müziğe başlayan Ankaralı gruptur. Pus, İçinde aşk var, Hiç kimsenin günahı yok, İndi gardım, Köprüaltı, Yanımda, Hissettin mi, Nasıl güzel, Hatırla, Panik ataklar gibi parçaları vardır.

Sufle nereli ? bu bilgi henüz bulunmuyor. Grubun solisti olan Göksu Taşçeviren’in Yaşı; 28 Göksu Taşçeviren Boyu ise 1.652tir. 2013 yılında yaptığı bir cover ile sosyal medyada oldukça fark edilen ve hayran kitlesini arttıran ve Türkiye’nin birçok yerinde konserlerini yaptılar, 2014 yılında kendi bestelerinden oluşan bir albüm hazırlamaya karar verdiler. Oğuzhan Eren ve Burak Bedirli’nin de sonradan gruba dahil olmasıyla müzik tarzını alternatif pop-rock yönünde geliştiren ikili, ilk albümleri “Pus”u 2017 yılında müzikseverlerin beğenisine sunmuştur. 2018 yılında “Kayboldum” isimli EP’sini ve “Fallin’ (feat. Gökcan Sanlıman)” isimli single çalışmasını yayımladılar. 2019 yılında “Pus (Bandtra Remix)”, “Senden Önce Senden Sonra”, “Köprüaltı”, “Mücevher” ve “Masum” isimli single çalışmalarını dinleyicileriyle buluşturdu. Grup, 2020 yılında “Geri Geri Maraton Koştum”, “Her Gün Aynı Şeyi Yapıyorum”, “Hissettin mi” ve Canozan ile “Hiç Kimsenin Günahı Yok” isimli çalışmalarını sevenleriyle paylaştı. 2021 yılında “Ilık Sonbaharlar”, “Seninle” ve son olarak “Bu Dağlar Kömürdendir” isimli single çalışmalarını yayımladı.

İlk çıktığı zamanlar akustik coverlarıyla biliniyorlardı. Birkaç yıl sonra Brit Pop ve Dark Pop gibi türlerden esinlenerek 2017 yılında ilk EP’leri ‘Pus’u yayınladılar. Birçok festivalde, performans salonunda çalarken ve birçok müzik ödülü alırken ilk stüdyo albümlerini yayınladılar. 2020’de ‘Geri Geri Maraton Koştum’ adını verdiler. 2021’de Türkiye’nin en önemli rock yıldızlarından Teoman ile Summer Wine’ın (Nancy Sinatra ve Lee Hazlewood tarafından) Türkçe uyarlamasını yaptılar. Son olarak Sufle, Haziran 2022’de üç şarkıdan oluşan ‘Lotus’ adlı yeni EP’lerini yayınladı. Bu EP’de İlkay Şencan ile ürettikleri tropik ve güçlü bir elektronik sound yarattılar. Grup, her zaman olduğu gibi derinden hissettikleri ve dinlemekten keyif aldıkları müzikler üretmeye devam ediyor.

Grubun Instagram hesabı sufleband şeklindedir. Hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir