Somer Sivrioğlu Sevgilisiyle Fotoğraf Paylaştı

TV8’de yayınlanan MasterChef yarışmasının şeflerinden biri olan Somer Sivrioğlu, geçtiğimiz yıl içinde eşinden ayrılmıştı. Eşinden ayrılma nedeni olarak, eşini yeni sevgilisiyle aldattığı söylenmişti. MasterChef Türkiye’nin editörü olan Pınar Kayabaşı ile aralarında bir aşk olduğu dilden dile dolaşsa da ikiliden bir cevap gelmemişti. Yan yana poz vermeyen ikili sessizliğini bozdu.

Somer Şef, sevgilisinin doğum gününde beklenmedik bir hareket yaparak Pınar Kayabaşı ile fotoğraflarını paylaştı. Somer Şef, fotoğrafla birlikte sevgilisinin doğum gününü kutladı.

pinar kayabasi kimdir

Somer Şef kimdir?

1971’de İstanbul Kadıköy’de dünyaya gelen Somer Sivrioğlu, 1996 yılına kadar Türkiye’de kaldı. 25 yaşında iken 1995 senesinde Yüksek Lisans yapmak için Avustralya’ya gitti. Bilkent Üniversitesi Turizm ve Otelcilik bölümünden mezun olmuştu, daha sonra master yaptı.

somer sivrioglu sevgilisi pinar

Somer Sivrioğlu, Sydney’de kuzeni ile birlikte ‘Efendy’ isimli bir Türk restoranı açtı. Menüsünde pek çok Türk lezzeti bulunan restoran yurt dışında Türk lezzetlerini temsil eden bir marka haline geldi. Geçmişten günümüze, en iyi restoran, en iyi et ve en iyi lezzet ödülü gibi çok dalda ödül sahibi oldu. Efendy isimli restoranı Sydney’de en iyi bilinen lezzet duraklarından biri oldu. Bir dönem Lezzet Yolculuğu isimli bir radyo programını sunmuş, ayrıca köşe yazarlığı yapmıştır. “Anatolia: Adventures in Turkish Cooking” isimli bir kitabı da bulunuyor.

Pınar Kayabaşı kimdir?

MasterChef Türkiye’nin editörü olan Pınar Kayabaşı hakkında ayrıntılı bilgiler geldikçe paylaşımlar yapılacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir