Şok Haber! Cem Garipoğlu İntihar Etti Mi?

17 yaşındaki lise öğrencisi Münevver Karabulut’un başını kesip öldüren katil Cem Garipoğlu 24 yıl hapis cezası almıştı. Silivri 5 No’lu L tipi kapalı cezaevinde yatan Garipoğlu’nun kendini asarak intihar ettiği iddia ediliyor! Cem Garipoğlu intihar etti haberleri bir anda sosyal medyada patladı. Birçok haber sitesinde intihar ettiği kesin bir şekilde yazılırken olay henüz netlik kazanmış değildi fakat saat 14.00 itibariyle olay netleşti!

Cem Garipoğlu’nun başına naylon poşet geçirip asmak suretiyle intihar ettiği sabah saatlerinde yapılan kontrollerde ortaya çıktı. Ancak avukatları ve ailesinden kimse ulaşılamazken sabah saatlerinde bu bilginin kendilerine ulaştırıldığı ifade edildi. Garipoğlu’nun cenazesi, işlemlerin ardından cezaevinden Adli Tıp Kurumu’na sevk edilecek. Olayla ilgili araştırmanın sürdüğü bilgisi iletiliyor.

Öldürülen liseli genç Münevver Karabulut’un babası yazmıştı: Cem Garipoğlu keşke kendini öldürseydi… Karabulut ailesinin avukatı Rezan Epözdemir’den alınan bilgiye göre Karabulut ailesinden de şu ana kadar konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmadı.

Karabulut Ailesi’nin avukatı Rezan Epözdemir, “Tırnaklar ve DNA incelemesine kadar hepsi savcılık makamı tarafından yapılıyor ve tamamı görüntü ve kayıt altına alınmış. O kayıt ve görüntülerde hükümlü Cem Garipoğlu’nun intihar ettiği çok net. Tartışmaya mahal vermeyecek kadar açık. Hem Silivri Cumhuriyet Başsavcısı’yla hem de soruşturma savcısı Tuğba Hanım’la görüştük. Birincisi kamera kayıtları çalışıyor. İkincisi başsavcı bizatihi olay yerine adli tıp uzmanı götürmüş. Kendisi de öğle saatlerine kadar bu sürece nezaret etmiş. Kalınca kitap poşeti diye tabir edilen bir poşetin üzerinden 3 defa çamaşır ipini dolamak suretiyle 2 defa da düğümleyip sıkmak suretiyle bu intiharın vuku bulduğu, ilk izlenimlerin bu yönde olduğu açıkça beyan edildi..” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir