Sleepy Hijyenik Ped Pazarına Girdi

Sleepy markasını yıllardır bebek bezi üreticisi olarak tanıyorduk. Bebek bezi olarak beğenenlerin yanında, markadan memnun olmayanlar da bulunuyor. Fiyat olarak Sleepy diğer bebek bezlerinden uygun olsa da kaliteli ve yerli bir marka olması sebebiyle denenmeye değer.
Sleepy hijyenik kadın pedlerinin en önemli özelliği doğal bambu liflerinden üretilmiş olması. Cilde teması olan bir ürünün doğal liflerden üretilmiş olması elbette ki kadınları cezbedecek bir özellik. Bir pedden beklenecek özelliklerden bazıları; sızdırmaz olması, inceliği, cildi tahriş etmemesidir. Kadınlar arasında yeni duyulmaya başlamış olması sebebiyle kullananların yorumları da merak ediliyor. Televizyon reklamı sayesinde deneyenlerin sayısı da oldukça fazla.

Sleepy Hijyenik Ped Kullananların Yorumları
“reklamını gördüğümden beri çok merak ediyordum. alıp kullanmak bugüne nasip oldu. şansa bir de adetimin en yoğun gününde deneyimliyorum. yumuşaklığı diğer pedlere nazaran gerçekten muazzam. kuruluk hissi bir orkid kadar olamasa da gün içinde evde bir kaç saatte bir değiştirince pek sorun teşkil etmiyor. özellikle adetimin son günleri orkid yaz aylarının da etkisiyle tahrişe yol açardı. bu ped en çok da yaz aylarında ve adetin yoğun olmadığı günlerde kullanmaya birebir. ama en bayıldığım şeyi ise kokusu. bambu liflerinden yapıldığı için olsa gerek böyle ağaç ağaç kokuyor.”

“bambudan yapılan her şeyi seviyorum. bu markayı da bu neden denemek istedim. üstelik türkiye’de üretilmiş ve üzerinde helal yazıyor. 22’li gece paketini 5-6 liraya aldım. i̇nanılmaz memnun kaldım. büyüklüğü, çamaşıra yapışması vs. fiyatlarını artırmadıkça favori pedim olmaya devam edecek gibi görünüyor. bu zamana kadar türk malı olması sebebiyle molped kullanıyordum ama çamaşıra tutunmaması nedeniyle zorluk yaşıyordum. güle güle molped, hoş geldin sleepy ;)”

“fiyat performans açısından başarılı bir ürün. kalın olmasından dolayı biraz rahatsız edebilir açıkcası fakat alerjik bir bünyeye sahip olduğum halde bende alerjik bir etki göstermedi kendileri. alınıp denenebilir neden olmasın.”

“Diğer popüler pedlere göre biraz kalın ve yaz günlerinde terlemeyle birlikte bebek bezi gibi partiküller bırakabiliyor. Belki de kullanımı için kış daha uygun olabilir.”

-yorumlar süslüsözlükten alınmıştır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir