Sivilce İçin Özel Sabun

Yağlı cildinden şikayetçi olup değişik sabunları deneyenler son olarak Nilera markalı okyanus suyu ve yosun özü temelli olan sabunu kullandıktan sonra kısa sürede etkisini görüp memnun olduklarını söylüyorlar. İçeriğinde AHA yani alpha hydroxy acid bulunuyor. Mavi olanı siyah noktalı ve yağlı ciltler için tasarlanmıştır.
İçeriğindeki %50 gliserin ile yoğun nemlendiricili ve Ph dengeleyicisi olarak kullanılmaktadır. Hindistan cevizi yağı ve palmiye yağı ihtiva etmektedir. Hindistan cevizi yağının yüksek nemlendirme kuvvetinden, palmiye yağının da yüksek derecede E vitamini içermesinden faydalanılmaktadır.

Akne ve sivilce tedavisinde doktorların önerdiği sabunlardandır. Yanında ayrıca krem de verilmektedir. Sabah akşam bu sabunla yüzünüzü yıkadıktan sonra önerilen kremi yüzünüze uygulamalısınız. Bu krem Aknilox jel olabilir. İkisi güvenilir bir takım oluşturmaktadır.
Yalnız sabun deyip geçmeyin, fiyatı 20 TL’dir.

Kullananların yorumları:
“Bir senedir hangi sabunu kullanırsam kullanayım geçirmediğim sivilcelerim için doktorun bana önerdiği mucizevi sabun. sabahları uyandığımda hissettiğim o vıcık vıcık yağdan eser yok şimdi. hatta sivilceler de uçtu gitti. sabunun yanında iki adet jel kreminde etkisi olabilir sivilceler için ama sivilcelerim gitse bile kullanmaya devam edeceğim hayatımın vazgeçilmez ürünü olabilir bu sabun. şuan 18 tl gibi bir fiyatı var. eczanelerde rahatlıkla bulabilirsiniz. şeffaf olanını almıştım ama okyanus olanı daha kuvvetliymiş gittim bir de okyanuslu olanını aldım. sabah akşam kullanmanız yeterli. hadi geçmiş olsun şimdiden.”

“Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, yüzümdeki günlük yağlanma miktarı aşırı olmasa da kendini belli eder şekilde azaldı. belirtmekte fayda var; benim aldığım limonlusu, ağır sivilce problemi yaşayan yüzler içinmiş. asıl almam gereken mavi olanı; nilera okyanus’muş. yine de bitene kadar kullanacağım elimdekini. 20 tl’ye satılıyor bu arada.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir