Sıra Agapi’de

Tanınmış yazar Sarah Jio, Türk kitap dünyasına nüfuz etmeye devam ediyor. Hiç yadsınamayacak kadar büyük bir hayran kitlesi olan yazarın Türkçe’ye çevrilen son kitabı Agapi/ Ölümsüz Aşk artık raflarda! Sürekli günümüzden geçmişe giderek anlatım yapan bir üsluba sahip olsa da anlattığı hikayeler insanın içine işliyor. Bu yüzden insanlar okumaya devam ediyor. Tek solukta okunan akıcı romanlar üretiyor. Kapak tasarımları da ayrı bir olay. İnsanın alıp rafına koyası geliyor. =)
Gelelim konusuna :
Agapi, fedakar, özverili, koşulsuz seven, bencil olmayan aşktır. kişi kendini sevdiğine adar. Karşılığında hiçbir şey beklemeden verir. Onu, o olduğu için sever.
İlk görüşte âşık olabilirsiniz. Fiziksel bir çekime kapılarak âşık olabilirsiniz. Tutku ve ihtiras dolu bir serüvene çıkabilirsiniz. Paylaşımlarınız üzerinden aşka tutunabilirsiniz. Hiçbir bağlayıcılığı olmayacak şekilde de aşkı tanımlayabilirsiniz. Peki gelecek planlarınızla uyumlu bir aşka ne dersiniz? Ya da belki ölümsüz aşkı bulursunuz. Aşkın altıncı hali agapiyi… Onu “o” olduğu için seversiniz ve asla vazgeçmezsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir