Sevgililer Günü Hediye Önerileri

Sevgililer gününe çok az bir zaman kaldı. Bazıları sevgililer gününü önemsemeyip hediye almazken, bazıları bu günü asla atlamıyor. Günler öncesinden başlayan hediye telaşında seçim yapmak zor. Hem sizi anlatsın hem de kimsede olmayan bir hediye olsun istiyorsanız birkaç önerimiz olacak..

Sevdiğiniz kişi o hediyeyi görünce çok beğensin istiyorsanız sıradanlıktan kaçınmalısınız. Kar küreleri herkeste var ancak fotoğraflı olanlarla aşkınızı anlatabilirsiniz.

kisiye ozel karkuresi
kişiye özel kar küresi

İçinde sizin olduğunuz fotoğraflardan oluşan çerçeveye ne dersiniz? Evinizde özenle hazırlayıp ışıklandırabileceğiniz bir köşe olsun istemez misiniz?

isikli fotograf cercevesi
ışıklı çerçeve

Sevdiğinizin özel hobilerine uygun müzik kutularından birine ne dersiniz? Harry Potter sevebilir veya dikişe ilgisi olabilir? Harrp Potter elle çevirmeli bir müzik kutusudur ve gerçek müziğini çalar.

Alışılmışın dışında bir hediye seçeneği de masa lambaları.. Evinizin şıklığını tamamlayacak olan sevgililere özel masa lambasını tercih edebilirsiniz.

sevgili lambasi
sevgililer masa lambası

Mini kaktüs, sukulent saksıları da güzel bir seçenek olabilir. Sevdiğinizin bitkilere ilgisi varsa buna çok sevinebilir.

Her ne alırsanız alın, düşünmeniz bile yetecektir. Hediye paketinin içine güzel bir not yazmayı da unutmayın..
Tüm ürünlere www.netavantaj.com dan ulaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir