Sena Güzeldağ Kimdir?

Eğlenceli videolar çekerek insanların beğenisini kazanan Kafalar grubunun şu an YouTube kanallarında milyonlarca abonesi bulunuyor. 3 kafadarın Vine videoları çekmesiyle popüler olan grup kendilerine Kafalar adını vermiştir. Gruplarının başarısını YouTube ortamına taşıdıktan sonra da kazançları daha da artmıştır. 20li yaşlarında 3 gençten oluşan grubun beyni gibi çalışan Fatih Yasin, geçtiğimiz ay Sena Güzeldağ ile sade bir törenle evlendi. Yasin’in evlendiği kişinin kim olduğu, ne iş yaptığı ve nereli olduğu gibi merak edilen birçok detay bulunuyor.

sena guzeldag fatih yasin

Avukat Sena Güzeldağ kimdir?
Sena Güzeldağ Nereli?

Aydın barosuna kayıtlı bir avukat olan Güzeldağ hakkında detaylı bilgiye sahip değiliz. Avukatlık mesleğini icra eden Güzeldağ, aslen Şanlıurfalıdır.

Fatih Yasin kimdir kaç yaşında?

1993 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Arel Üniversitesi Uluslararası Lojistik Bölümü’nde tamamlamıştır. Çektiği Vine’larla tanınan Farih Yasin üniversitede Atakan Özyurt’la tanışmış ve daha sonra birlikte çektikleri vine ile fenomen olma yolunda ilk adımı atmışlardır. Yasin’in burcu akreptir. İstanbul doğma büyüme olan başarılı sosyal medya fenomeni 1.68 cm uzunluğunda ve 64 kg ağırlığındadır. İstanbul doğumlu olan sosyal medya fenomeni annesi Kastamonulu babası ise Sivaslıdır. Kısa boyuyla grup içinde sürekli dalga geçmektedirler.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir