Sen Benim Üzümlü Kekim

“Sen benim üzümlü kekim, ben sensiz nerelere gideyim. Sana nefesinden daha yakınım, hep peşinde anne yüreğim” nakaratı ile dillere dolanmaya hazırlanan şarkının montaj aşaması devam ediyor. Video klibiyle birlikte YouTube üzerinden yayınlanacak olan şarkıyı Tuğçe Baltacı ve kızı Eliz seslendiriyor. Takipçilerinin merakla beklediği şarkı için ser verip sır vermeyen ikili, yayın için gün saymaya devam ediyor.

tugce baltaci eliztos

Tuğçe Baltacı kimdir?

Sosyal medya fenomenlerinden olan Tuceliztos isimli Tuğçe Baltacı 28 yaşında ve 1 kız çocuk sahibidir. Eliz İzmir isimli kızı 7 yaşındadır. TCG Hair Care & Cosmetic firmasının kurucusu olarak kozmetik sektöründe de iddialı olduklarını belirten Baltacı, ürünlerini Trendyol üzerinden satışa sunuyor. Kızının yaşadığı saç problemlerinin ardından, kızının saçlarını artırma arayışları içerisinde iken geliştirdiği saç bakım ürünü ile yola çıktığını söylüyor.

Tuğçe Baltacı, son zamanlarda meyhane işletmeye başladı. “Varsa şerefine” adlı meyhane İzmir’de bulunmaktadır. Siteler, Mithatpaşa Cd. No:174, 35310 Güzelbahçe/İzmir adresinde Tuğçe Hanım bizzat kendisi işletmeyi üstlenmiştir. Samimi tavırlarıyla takipçi kitlesini genişleten Tuğçe Hanım, kızıyla birlikte 3 katlı müstakil bir evde yaşıyor. “Şu hayatta yaptığım en güzel Eliztoşu doğurmak oldu sanırım 21 yaşında anne oldum” diyor. Eliz’in okula gidip gitmediği merak ediliyor. Çünkü paylaşımlarında hiç okula dair bir iz görünmüyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir