Semicenk Kimdir, Nereli, Gerçek Adı Nedir?

Al sevgilim isimli şarkıyı Funda Arar ile birlikte seslendiren ve merak edilen, daha öncesinde de Düşer aklıma isimli şarkı ile Spotify gibi listelerde uzun bir süre ilk 10a girmeyi başaran ve merak edilen isimlerden olan Semicenk kimdir ? hakkındaki tüm bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

semicenk kimdir nereli gercek adi nedir

Al Sevgilim, Düşer aklıma, Kalbim usandı, Sen kaldın ve Yüzü Tanıdık Değil gibi parçalara imza atarak ses getiren yepyeni bir yüz. Geçtiğimiz yıl O Ses Türkiye yarışmasında yarışan kendine has yorumuyla dikkatleri üzerine çeken yeni bir ses olan Semicenk gerçek adı nedir ? şarkıcının gerçek adı Cenk Baş olup sahnede ise Semicenk ismini kullanmaktadır.

O Ses Türkiye yarışmasında ilgi çekici bir performans sergileyen Semicenk, Paramparça isimli şarkıyı seslendirmişti. Sanatçı hakkında ise merak edilen çok sayıda bilgi mevcut. Bunlardan biri de Semicenk nereli ? Aslen Ordulu olan Cenk Baş yoğun bir ilgiyle izlenen “O Ses Türkiye” yarışmasında çeyrek final eleme turunu başarıyla tamamlayıp yarı finale yükselmişti. O Ses Türkiye sahnesinde ilk şarkı ile performansını sergileyen Cenk Baş, Paramparça isimli şarkıyı söylemişti. Yarışmada, Beyazıt Öztürk, Murat Boz ve Hadise’yi döndürmeyi başaran Cenk Baş, seslendirdiği parçayla da seyircilerin beğenisini kazanmıştı. Ülkemizde yoğun ilgiyle izlenen ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında seyircilerin oylama heyecanı başlarken gözler de yarışmaya katılan Cenk Baş’a çevrilmişti. Başarılı performansı ile tüm jüri üyelerini etkileyerek başarı elde eden şarkıcı yarı finalde yarışmaya hak kazanmıştı. Binlerce kişinin yarıştığı ve kıyasıya rekabetin olduğu yarışmada birçok aşama ve elemeden geçip yarışmaya devam etmeye hak kazanan ve Hadise’nin takımında yer alan Cenk Baş’ın finale yükselmeye hak kazanmıştı.

Bu şarkıcı hakkında daha fazla bilgiye sahipseniz yorumlar kısmında yazarak herkesle paylaşabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir