Selin Yağcıoğlu ile Berk Atan Son Kez Ayrıldı

TRT 1’in sevilen dizilerinden olan Gönül Dağı’nın başrol oyuncularından olan Berk Atan ile sevgilisi Selin Yağcıoğlu’nun uzatmalı bir birlikteliği vardı. İkili bir ayrılıp bir barışıyordu. Dün itibariyle son kez ayrıldıklarını görüyoruz. Tekrar barışıp barışmayacakları ise henüz belli değil. Yaz sezonunu Çeşme’de geçiren çiftten Atan, sevgilisine evlenme teklifi etmiş, ‘evet’ yanıtını veren Selin Yağcıoğlu da tektaşını parmağına takmıştı. Ancak ne olduysa çifte nazar değdiği görülüyor.

berk atan selin yagcioglu ayrildi

SELİN YAĞCIOĞLU KİMDİR?
Aslen Trabzonlu olan Selin Yağcıoğlu 15 Kasım 1990’da İstanbul’da dünyaya geldi. 29 yaşındaki Yağcıoğlu İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudur. Çeşitli kanallarda spor spikerliği yapan Yağcıoğlu şuan influencerlık yapmaktadır. 169 cm boyunda ve 50 kilodur.

BERK ATAN KİMDİR?

Yakışıklı oyuncu Berk Atan eski mankenlerden olan Ebru Destan’ın yeğenidir. Yani Destan, onun halasıdır. Atan, 26 Eylül 1991 tarihinde İzmir Bornova’da dünyaya geldi. Anne tarafı Boşnak olan Berk Atan Liseyi Sıdıka Rodop Lisesi’nde okudu. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Halkla İlişkiler bölümü mezunu. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde oyunculuk eğitimi üzerine okumaktadır. 2011 yılında Best Model of Turkey’de “Gelecek Vaat Eden” manken şeçildi ve 2012 yılında yapılan yarışmada ise 2012’nin Best Model of Turkey’i seçildi. 8 Aralık 2012 tarihinde Erkan Özerman’ın düzenlendiği Best Model of The World yarışmasının 25.’si Kumburgaz Artemis Otel’de yapıldı ve 1. Berk Atan seçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir