Selin Ciğerci’nin Yeni Sevgilisi Kim?

Sosyal medya fenomenlerinden olan ve aynı zamanda bir kozmetik markasının sahibi olan Selin Ciğerci, geçtiğimiz günlerde eşi Gökhan Çıra’dan boşanmıştı. Boşanmanın üzerinden çok kısa bir süre geçtikten sonra Gökhan Çıra yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaşmıştı. Dün akşam Merve Boluğur’un düğününe katılan isimlerden olan Ciğerci, düğüne yeni sevgilisiyle katıldı.

asil cengiz selincigerci yeni

Selin Ciğerci’nin yeni sevgilisinin kim olduğu sosyal medyada merak konusu oldu. Düğün boyunca el ele diz dize oturan çift göz doldururken yeni sevgilisinin kim olduğuna dair bir paylaşım yapılmadı.
Mualla Şahin adlı İnstagram kullanıcısı, eskiden Asil Cengiz adlı kişiyle nişanlı olduğunu söyledi. Yayınladığı fotoğraflarda birçok şeyi ifşa etti. Asil Cengiz adlı kişinin kendisinden borç para aldığını ve hala ödemediğini söyledi. Bedelli askerlik yapması için verdiği borcu hala geri ödemediği mesajlarıyla birlikte sosyal medya hesabından ifşa etti. Mualla ile Asil’in nişanı Şereflikoçhisar’da olmuştur.

asil cengiz kimdir selincigerci
asil cengiz ifsa selincigerci 1

Selin Ciğerci’nin Yeni Sevgilisi Asil Cengiz Kim?

Asil Cengiz, 29 yaşında Muğla doğumludur. Survivor 2019 Türkiye – Yunanistan yarışmasında yarışmıştır. İzmir Alsancakta wellnes spor eğitmenliği yapmaktadır. 8 yıllık futbol yaşantısı sonrasında yüzme ve vücut geliştirme ile uğraşmaya devam etmektedir.

asil cengiz ifsa 1

Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci neden boşandı?

YouTube kanalında yayınlanan Haber Bahane programına konuk olan Gökhan Çıra, ikinci kez boşandığı Selin Ciğerci’yle ilgili açıklamaları dikkat çekmişti. Ciğerci’yi aldattığını itiraf eden Çıra, “9 sene boyunca aldatmadım. Aldattığım gün de Selin’i arayarak seni aldattım, yarın boşanıyoruz dedim. Ben Selin’e hayatım boyunca hiç yalan söylemedim. Selin’e daha önce bir gün seni aldatırsam boşanırım demiştim zaten. Selin benden böyle bir şey beklemediği için yıkıldı. İnsanlar benim hep yapacağımı düşünüyordu ama yapmamıştım” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir