Selin Ciğerci Kimdir?

Sosyal Medya fenomeni olan Bebek Okan 4 yıl önce cinsiyet değiştirdi. Cinsiyeti erkek olan Okan, bebeksi yüzüyle adeta bir kadın gibiydi. Babası, ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olan Okan’a babası ve erkek kardeşi tepki gösterse de o istediğini yaptı ve ameliyat oldu.
Sadece cinsiyet değiştirme ameliyatı ve göğüs estetiği olduğunu söyleyen Bebek Okan, yüzünde hiçbir estetik olmadığını iddia ediyor. Pembe kimliğini aldıktan sonra adını “Selin Ciğerci” olarak değiştirdi.
Ünlü futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra ile uzun zamandır birlikte olan Ciğerci, evleneceklerini sosyal medya hesabından duyurdu.

Erkek kardeşim ve babam ameliyat olmamı istemedi. O yüzden evden ayrıldım. 3 yıl annem dışında kimseyle görüşmedim. Sonra onlar da dayanamadı. Bana hiçbir maddi yardım yapmayarak, beni süründürerek vazgeçirmeye çalıştılar.
”Annemden aldığım harçlıklarla ameliyat oldum”
Erkek kardeşim ve annem “Artık gel. Biz sana bir ev tutalım” dedi. Annemden aldığım harçlıklarla ameliyat oldum. Ameliyattan sonra ailemden herkes başımdaydı. Babam 2 gün sonra geldi.
Ameliyattan sonra ünlü bir sevgiliniz oldu mu?
Evet birlikte olduğumuz haberi çıkan o Beşiktaşlı futbolcu.
Peki sevgili listenizde siyasetçi var mı?
Evet belediye başkanı var. Kesseler adını söylemem. İlişkimiz bitti ama dostluğumuz sürüyor, insan olarak çok seviyorum.
Milletvekili sevgiliniz oldu mu?
Milletvekili de var…
Sizde de yok yokmuş! Bakan da var derseniz şaşırmayacağım!
Bakan yok! Ameliyat olmadan önce milletvekili adayı olup şimdi milletvekili olan biri var. Benim samimiyetime güveniyorlar. Birçok erkeğin içinde bu fantazi var. Nasıl olduğunu merak ediyorlar.
Nasıl yaklaşıyorlar?
Birçoğu bilmeden tanışıyor. ‘Çok güzel kadın’ diye. Ama artık son haberlerden sonra sağır sultan bile biliyor. Ben de söylüyorum durumum böyle böyle diye. Cinsiyet değiştirmeden önce de kadın gibi görünüyordum. Ama yine de durumumu söylüyordum. Şimdi cinsiyet değiştirdiğim halde gene söylüyorum. Şaşırmaları, şok olmaları çok hoşuma gidiyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir