Sandaloz Sakızı Nedir?

Sandaloz sakızının ismini, kilo vermek isteyenler ve sigarayı bırakmak isteyenler mutlaka duymuştur.
Sandaloz bitkisi; Kuzey Afrika’da yetişen, 5 – 6 metre boylarında bir ağaçtan elde edilen bir madde olarak tanımlanabilmektedir. Sandaloz sakızının rengi açık sarı; beyaza yakın bir renk olmakla birlikte, sandaloz sakızının üzerinde bir toz tabakası bulunmaktadır. Tüm bu özelliklerinin yanı sıra sandaloz sakızı kolaylıkla kırılabilen bir yapıya sahiptir. Sandaloz sakızını sıcak bir ortamda bıraktığınızda ise, sakız gibi eridiğini görmeniz mümkündür.

sandaloz sakizi

Sandaloz sakızı nasıl kullanılır?
 Fındık büyüklüğünde sandaloz sakızı, ister havanda dövülerek toz haline getirilir; istenirse de ağızda çiğnenerek toz haline getirilir. Toz halindeki sandaloz sakızının her sabah aç karna yutulması önerilmektedir. Sabah aç karna yutulan sandaloz sakızının hemen ardından da, bir bardak sıcağa yakın suyun içerisine atılan bir çorba kaşığı elma sirkesinin içilmesi önerilmektedir.

Sandaloz sakızı kilo verdirir mi?
 Adını belkide ilk defa duyacağınız Sandaloz sakızı ile hızlı ve etkili bir şekilde dilediğiniz kiloya inebilirsiniz.
Hem sağlık hem de kilo verme açısından oldukça etkili olan bu sakız düzenli tüketildiğinde 15 günde 10 kilo zayıflatıyor. Elma sirkesiyle birlikte tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir