Şahsiyet Dizisi Kambura Neresi? Dizi Ücretli Mi?

Şahsiyet, Ay Yapım imzalı, ilk bölümü 17 Mart 2018 tarihinde yayınlanan, yönetmenliğini Onur Saylak’ın üstlendiği, senaryosunu Hakan Günday’ın yazdığı, başrollerini Haluk Bilginer, Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu ve Hüseyin Avni Danyal’ın paylaştığı, gerilim ve suç türündeki Türk yapımı internet dizisidir. İnternet üzerinden yayın yapan Puhu Tv üzerinden izlenen dizi, artık Show TV’de de yayınlanıyor. Ücretsiz olarak izlenebilen dizi, oldukça başarılı kabul ediliyor. Diziyi izleyen birçok kişi diziyi çok beğendiğini ifade ediyor. Şahsiyet dizisi nereden izlenir sorusunun cevabı artık televizyon da olabiliyor.

Şahsiyet dizisi kaç bölüm?
Dizi toplamda nefes kesen 12 bölümden oluşuyor. Show TV’nin internet sitesinden dizi ücretsiz olarak izlenebilir.

Şahsiyet dizisinin konusu ne?
Dizinin başrolü olan Agah Bey’, Haluk Bilginer canlandırır. İlk bölümde Alzheimer olduğunu öğrenen Agah Bey, unutkanlığı yüzünden evde beslediği kediye ilacını ve suyunu vermeyi unutur. Özel bir rahatsızlığı olan kedi, onun unutkanlığı yüzünden hayatını kaybeder. Bu kayba çok üzülen Agah, unutkanlığını fırsata çevirmeye karar verir. Uzun zamandır planladığı cinayetleri bir bir devreye sokar. Zincirleme cinayetleri kimseye fark ettirmeden, şüphe çekmeden işlemeye devam eder. Bunları yaparken de kendi diktiği ayı kostümünü giyer. Unutkanlığa karşı ara sıra örgü ören Agah, sempatik biridir.

sahsiyet dizisi 29 haziranda show tvde

Şahsiyet dizisi Netflix’te var mı?
Hayır yok.

Şahsiyet ne demek?
Bir kimsenin şahsına ve nefsine âit özelliklerin, rûhî ve mânevî niteliklerin bütünü, kişilik.
Görür görmez bana îtimat veren şahsiyetinizde yanılmadığımı ispat etti. (cümle)

Şahsiyet dizisi Kambura nerede?
Kambura gerçekte yok, yer Gölyazı beldesi
Dizide Kambura olarak gösterilen ilçe ise Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Gölyazı beldesi. Kambura Adliyesi olarak yer alan bina, Gölyazı’da yer alıyor. Dizide geçen olaylar tamamen kurgu. Dizinin yayınlanmasıyla Gölyazı’ya da turist akını olduğu söyleniyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir