Sadakatsiz Dizisindeki Zeynep Bebek

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz’in başrollerini Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen paylaşıyor. Bu oyuncular hakkında birçok bilgiye sahibiz. Yaşlarını, hayatlarını öğrendik ancak dizinin minik oyuncusu olan Zeynep Arslan karakterini canlandıran kızı da çok merak ettik. Çünkü çok sevimli görünüyor ve izleyenlerin sempatisini kazanıyor. Birçok kişi, dizide Volkan ve Derin’in kızı olması sebebiyle onu sevmek istemese de sevimli olduğu bir gerçek.

yaren vera salma

Sadakatsiz Zeynep Arslan bebeğin gerçek ismi ne?
Minik kızın gerçek adı Yaren Vera Salma.. Annesi babası ve abisiyle birlikte yaşıyor. Leyla Şirin ajansına kayıtlı. Minik oyuncu, 2021 yılının Ocak ayında 2 yaşına girdi. Bundan sonra da birçok dizide görecek gibiyiz.

sadakatsiz dizi zeynep arslan

Melis Sezen, 1997 İstanbul doğumlu. Silivri’de doğan oyuncu lise eğitimini Selimpaşa Atatürk Anadolu Lisesinde tamamladı… Eğitimine de devam eden Sezen, Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar Bölümü’nden mezun oldu. 2016-17 yılları arasında Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle birlikte televizyon dünyasına adım attı.

sadakatsiz dizisinde zeynep bebek yaren vera salma

Dizinin orijinaline göre Derin karakteri ölerek diziden ayrılıyor. Sadakatsiz’de Derin diziden ayrılmayarak devam ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir