Reynmen’in Yeni Sevgilisi Kim?

YouTube fenomenlerinden olan Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş’ın milyonlarca takipçisi bulunuyor. YouTube ve İnstagram hesaplarından onu takip eden sevenleri, hayatına dair ayrıntıları merak ediyor. Reynmen’in son sevgilisinin kim olduğu araştırılıyor. Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile bir ilişkisinin olup olmadığı da magazin programlarının konusu olmuştu. Reynmen’in sır gibi sakladığı yeni aşkı ortaya çıktı.

yusuf aktas reynmen sevgilisi cagla

Reynmen’in yeni sevgilisi kim?
Yusuf Aktaş, önceki akşam Çağla Demir ile Harbiye Açık Hava Sahnesi’nde Gazapizm’i dinlemeye gitti. Çağla’nın onun yeni sevgilisi olduğu söyleniyor. Halk tarafından tanınmamak için gözlük ve şapka takan Aktaş, rapçiyi kız arkadaşı ile seyretti. Ancak Reynmen’in yeni sevgilisinin eski Miss Turkey finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran olduğu çekilen videodan görülmüştü. Londra sokaklarında oldukça samimi görüntüler veren çiftin aşkının da boyutu anlaşılıyor.

reynmen yeni sevgilisi emire cansu kurtaran aski

İkili aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih etmişti. Londra’da herkesten uzak gezebildiklerini sanıyorlardı ancak hayranları orada da görüntü almayı başardı. Baş başa tatil yapan ikilinin cadde ortasında samimi tavırlar sergilemesi de gözlerden kaçmamıştı.

Reynmen ile Farah Zeynep sevgili mi?
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Bebek’te görüntülenen Farah Zeynep Abdullah, Reynmen ile hakkında çıkan aşk iddialarıyla ilgili, “Yazılanların hiçbiri doğru değil. Hayatımda kimse yok” demişti. Reynmen’in İnstagram hesabından Farah’ı takip etmeyi bıraktığı görülmüştü.

Emire Cansu Kurtaran kimdir?

Miss Turkey 2017 finalistlerinden Emire Cansu Kurtaran, İngiltere’de EYNSFORT COLLEGE üniversitesinde okuyor. Hayatını İngiltere’de devam ettiren 26 yaşındaki Kurtaran, şimdilerde sosyal medya fenomeni olma yolunda ilerliyor. 2007 yılında katıldığı güzellik yarışması onun için bir adım oldu. Yarışmaya katıldığında 21 yaşındaydı. Doğum yeri Bursa’dır. Boy 1,78’dir. Reynmen ile aynı boydadır.

cagla demir kimdir
çağla demir

Çağla Demir kimdir?
 Doğum yeri Samsun olan 1992 doğumlu Çağla Demir, çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı.
2018 dizisi Kocaman Ailem’de (2018) Elif Ateş’i canlandırması ve 2016 yapımı Kara Sevda (2015) dizisinde Banu Akmeriç rolüyle tanınmıştır .Kariyerine ilk kez 2014 yılında, Ceren’in tekrar eden rolünü oynadığı popüler televizyon dizisi Medcezir’de (2013) başladı. Daha sonra 2015 yılında Kara Sevda’da (2015) başrol oynamaya devam etti. Oyunculuğunun yanı sıra sosyal medyadaki varlığıyla da tanınıyor ve çeşitli modelleme çekimleri, etkinlikler ve galalardan fotoğraflar paylaşıyor. 220.000’den fazla takipçisi için içerik.Çağla Demir paylaşım yaptığı “demircaglaa” hesabında 270 binden fazla takipçi bulunuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir