Reynmen’in Kıyafeti Eleştiri Konusu Oldu

Dün akçam Harbiye Cemil Topuzlu sahnesinde Zeynep Bastık konseri vardı. Yusuf Aktaş yani bilinen ismiyle Reynmen de konuk sanatçı olarak sahneye çıktı. Zeynep Bastık ile birlikte bir şarkı seslendiren Aktaş, üstüne giydiği kıyafetle herkesi şaşırttı. Alışıldık tarzların çok dışında olan kostüm dalga konusu oldu. Sizce nasıl olmuş?

Yusuf Aktaş Kimdir?
Sosyal medyada Reynmen adı ile tanınan Yusuf Aktaş, 1995 yılında İstanbul, Bağcılar’da dünyaya geldi. Üç kardeştir. Bir kardeşi ve bir de ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir.
Reynmen, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulu’nda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’na nakil olmuş ve ilköğretimi orada bitirdi.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne yazılan Reynmen, oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak liseyi açıköğretimde tamamladı.

reynmen sahne kiyafeti

Radyo ve Televizyon Programcılığı okuyan ve Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başaran Yusuf (Reynmen) Aktaş, günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar ile takipçileri tarafından oldukça beğeni toplamıştır.

Reynmen, 25 Ocak Cuma günü yayınladığı ‘Derdim Olsun’ şarkısı ile 24 saatte 6.3 milyon kullanıcıya ulaşarak Aleyna Tilki’nin elinde bulundurduğu en kısa zamanda en çok izlenen video rekorunu da kırdı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir