Reynmen İle Danla Biliç Sevgili Mi?

1995 İstanbul doğumlu olan ünlü YouTuber ve şarkıcı Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, geçtiğimiz günlerde Miami sahillerinde tatildeydi. Aslen Sivaslı olan Reynmen, aynı günlerde Miami’ye tatile giden YouTuber Danla Biliç ile birlikte görüldü. İkilinin samimi bir şekilde sahilde dolaşması magazin camiasının gözünden kaçmadı. Aynı renkli tabelayı iki ünlü kişiliğin de aynı saatlerde Instagram üzerinden hikaye olarak paylaşması da akıllara aynı soruyu getirdi. Danla Biliç ile Reynmen sevgili mi oldu?

reynmen danla bilic aski

Sosyal medyada Reynmen adı ile tanınan Yusuf Aktaş, 1995 yılında İstanbul, Bağcılar’da dünyaya geldi. Üç kardeştir. Bir kardeşi ve bir de ablası vardır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir.
Reynmen, ilköğretimi Ahmet Kabaklı Okulu’nda okurken Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okulu’na nakil olmuş ve ilköğretimi orada bitirdi.

Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’ne yazılan Reynmen, oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak liseyi açıköğretimde tamamladı.

Radyo ve Televizyon Programcılığı okuyan ve Scorp’ta çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen ve dikkatleri üzerine çeken fenomeni olmayı başaran Yusuf (Reynmen) Aktaş, günümüzde Youtube video sitesinde yayınladığı videolar ile takipçileri tarafından oldukça beğeni toplamıştır.

Danla Biliç gerçek adı ne?

Danla Bilic’in gerçek adı Neslihan Damla Akdemir olan Danla Bilic, 5 Ekim 1994 tarihinde Kütahya’da dünyaya gelmiştir. Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde lisans eğitimini sürdürmektedir. Dünyaca ünlü sosyal medya platformu YouTube’da paylaşmış olduğu makyaj videoları ile tanınmış olsa da ilk olarak Twitter’da dikkatleri üzerine çekti. Danla Bilic, 1.65 metre boyunda, 61 kilo ve Terazi burcudur.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir