Renk Ayırıcı Mendil Nedir?

Çamaşır yıkamak ve ayırmak bazen oldukça zor gelebiliyor. Renklileri ve beyazları ayırarak kullanmak çok zaman kaybına neden oluyor. Renk ayırıcı mendil ile renkli çamaşırlar varken beyaz çamaşırlarınızı birlikte rahatlıkla yıkayabilirsiniz. Çamaşır ayırıcı mendil ev işlerinizi oldukça kolaylaştıracak bir yenilik.

Renk ayırıcı bez yıkama yaparken giysilerinizin renklerin birbirine karışmasını engellerken solmasını da engellemektedir. Çamaşır makinesinde yıkama yaparken kirle birlikte diğer çamaşırların boyaları da suya karışır ve böylece diğer yıkananlara geçebilir. Renk ayırıcı mendil ürünleri kir partiküllerini ve akabilecek boyaları toplamaya yardımcı olmaktadır. Aynı zamanda kıyafetlerin renkleri solmayacak ve ilk günkü gibi canlı ve yeni kalacaktır.

Renk ayırıcı bez makinenin içine rahatça atılmaktadır. Yıkama işlemini başlatın. Yıkama işleminden sonra kullanılan bezi çöpe atılabilmektedir. Bu bez yıkama anında ortaya çıkabilen fazla boyaları kendine çekerek giysilerinizin üzerine geçmesini engellemektedir. Tüm sıcaklıklarda ve her kumaş çeşidinde oldukça iyi bir kullanım sağlamaktadır. İlk yıkamada herhangi bir aşırı boya verme durumuna karşın ayrı yıkamanız tavsiye edilmektedir.

Renk ayırıcı kullanacaksanız kullanımı oldukça basit. Eğer renkli çamaşırlarınız çoğunlukta ise 2 mendil, açık renkli çamaşırlarınız ağırlıkta ise 1 mendil kullanmanız tavsiye ediliyor. Paketi 11.50 TL gibi fiyata satılmakta ve içinde 12 adet mendil bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir