Regl Destek Külodu Nedir?

“Özel gün değil normal gün” sloganıyla reglin “gayet normal bir gün” olduğunu anlatmaya çalışan Penti, televizyon reklamlarıyla da kendisinden söz ettiriyor. Regl destek külodunu satışa sunarak regl dönemlerinde kadınların çok daha fazla rahat edebilmesini imkan sunuyorlar.
Regl destek külodu, emici yapısı sayesinde günlük ped kullanımının yerine geçiyor. İçeriğinde doğal yosun ve elyaf bulunduğu için bakteri ve koku oluşumunu önlüyor.

regl destek kulodu penti

Regl Destek Külodu Nasıl Kullanılır?

Destek külodunun iç katmanı sıvıyı emerek dışarı çıkmasını önler. Külodun dikişsiz bir yapısı olduğundan dolayı dışarıdan belli olmaz. Makinede yıkanabilir. 30 yıkamaya kadar ömrü vardır. Ped kullanımını azalttığı için sürdürülebilir çevrenin dostudur. Ancak reglin yoğun dönemlerinde hijyenik ped ile birlikte kullanılması tavsiye ediliyor. Bundan dolayı regl destek külodu, reglin son günlerinde kullanıma daha uygundur.

Pedlere karşı hassas olan, cildi tahrişe meyilli ciltlerin kurtarıcısı olan ürün rahatsızlık hissi vermez. Güçlü katmanları sayesinde sızdırmaya karşı dayanıklıdır.

Regl destek külotlarının siyah ve ten rengi olanları mevcuttur. Fiyatı şu an 149 TL olsa da ikinci ürüne % 50 indirimle alıcısına kolaylık sağlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir